
"Chicken Biryani" - spoj piletine i pirinča kakav još niste okusili
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Tatjana se sjajno snašla za kuhinjskom stanicom, iako je svoj specijalitet pravila u najmanjem tiganju koji postoji u kuhinji "MasterChefa Srbija"!
Foto: Prva
4.10.2024.|22:32
Izvor: prva.rs
Takmičarka je pravila parmiđanu sa plavim patlidžanom, paradajzom, mocarelom i bosiljkom. Recept vam donosimo u nastavku:
Iseći kolutove patlidžana posoliti i ostaviti da odstoje. Pržiti ih na malo maslinovog ulja sa obe strane. Svež paradajz usitniti na što sitnije kockice. Paradajz, beli i crni luk dinstati dok se sve ne sjedini. Ubaciti po koji list bosiljka i dinstati još par minuta. Začiniti biberom i solju po želji.
Ređati ovim redosledom - patlidžan, pelat od paradajza, mocarela i tako sve dok ne istrošite sve sastojke. Posuti parmezanom i prezlama. Zapeći u rerni 20-ak minuta na 180c.
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Takmičari MasterChef Srbija su se oprobali u indijskoj kuhinji, a ovo jelo je mnogima zadalo glavobolje.
25.4.2025. 22:36
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Takmičari MasterChef Srbija su se oprobali u indijskoj kuhinji, a ovo jelo je mnogima zadalo glavobolje.
25.4.2025. 22:36
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Za kraj druge nedelje, odnosno u četvrtoj epizodi nove sezone "MasterChefa Srbija", kuvari u crnim keceljama su imali zadatak da pripremaju rižoto!
18.4.2025. 22:13
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24