U poslednjoj igri su takmičari imali priliku za PREOKRETOM, ali evo KO je ipak ODNEO POBEDU
Mnogi su mogli da stvari okrenu u svoju korist, ali nisu uspeli da iskoriste pruženu šansu.
12.12.2025. 22:04
SPECIJAL - ČETVRTAK I PETAK U 21.00
Završena je četvrta sezona najgledanijeg kulinarskog takmičenja "MasterChef Srbija. Pročitaj više
Gledaj odmah
Mnogi su mogli da stvari okrenu u svoju korist, ali nisu uspeli da iskoriste pruženu šansu.
12.12.2025. 22:04
Sigurni smo da nećete moći a da se ne nasmejete.
12.12.2025. 21:42
U želji da osvoje sve poene, neki takmičari malko zaobilaze pravila igre.
12.12.2025. 21:39
Nova igrica pogađanja pojmova je bila poprilično izazovna, ali su Sanja i Aleksandar još jednom pokazali da su odličan tandem.
12.12.2025. 21:35
Ne propustite dvostruku dozu zabave! U četvrtak i petak, 11. i 12. decembra od 21.00 na Prvu televiziju stižu "MasterChef Srbija" specijali.
10.12.2025. 12:28
Laskava titula "MasterChefa Srbija", ali i nagrada od 50 hiljada evra biće dodeljena četvrti put, u drugoj finalnoj epizodi četvrte sezone ovog gledanog kulinarskog šoua.
4.12.2025. 22:39
Stižemo do finala četvrte sezone "MasterChefa Srbija", a ono je podeljeno u dva dela.
3.12.2025. 23:00
Najboljih četvoro takmičara četvrte sezone "MasterChef Srbija" ulazi u studio u drugoj polufinalnoj epizodi ove neizvesne završnice.
2.12.2025. 13:14
Sudija
Sudija
Sudija
Sudija
Filip Ćirić već godinama vodi restorane "Homa fine dining" i "Homa Bistrot", a osnivač je i filme za konsalting i inženjering u ugostiteljstvu.
Filip Ćirić je po profesiji ugostitelj. Završio je Menadžment za organizaciju i poslovno sekretarstvo na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu. Kroz višegodišnje iskustvo u gastronomiji, savladao je gotovo sve tehnike i metode rada i poslovanja dostojne izvrsnog ugostitelja. Godine 2016. osnovao je firmu za konsalting i inženjering u ugostiteljtvu, Mint Consulting & Engineering. Od tada, otvorio je i koncipirao više od 50 poznatih ugostiteljskih sadržaja (F&B sektori u hotelijerstvu, restorana i ostale projekte povezane sa proizvodnjom i uslužvanjem hrane i pića) u Beogradu i inostranstvu. Njegova firma angažovana je na nekoliko značajnih projekata... Kuvanjem se bavi profesionalno od trenutka kada se zaposlio na mestu šegrta sa 14 godina u kuhinji jednog restorana u rodnom Pirotu. Tu je savladao i usavršio tehniku obrade i pripreme mesa, rečne ribe, povrća i lokalnih specijaliteta. Oprobao se i kao bartender, ali se iz noćne smene brzo vratio u dnevnu i počeo da radi u jednom pirotskom restoranu sa dugom tradicijom. Nekoliko godina kasnije, Filip odlazi u Beograd gde upisuje fakultet i danas živi u prestonici Srbije. Uporedo sa školovanjem na Višoj ugostiteljskoj školi počinje da radi u tada jedinom "fine dining" restoranu u Beogradu kao pomoćni kuvar i odlazi dalje kao kuvar i batler jednom uticajnom državniku tog vremena. Iskustvo je sticao radeći i u prvom suši baru u Beogradu, gde je prošao kroz gotovo sve pozicije: od kuvara preko suši majstora do menadžera restorana. Radio je i u tada jedinom autentičnom francuskom bistrou u Beogradu. Sa 23 godine, otvara svoj prvi restoran - "Eklektika". Bio je ispred vremena, iako je mali broj bio onih koji su tada prepoznali Filipovu filozofiju, poput Njujork Tajmsa, Forbsa i drugih svetskih medija. Iz znatiželje za tekstilni biznis, pravi kratku pauzu na godinu dana od ugostiteljskog biznisa, ali se brzo vraća i počinje da radi u jednom popularnom beogradskom "fusion" restoranu u kome upoznaje poslovne partnere sa kojim nekoliko godina kasnije otvara restorane "Homa fine dining" i "Homa Bistrot". Filip je svoje bogato konsultantsko iskustvo stekao radeći, između ostalih, i za najveću hotelsku grupaciju u Srbiji "MK Hotel Resorts", kompanija "DM drogerie", "Lulu" pekare, "Perutnina ptui" i mnogim drugim individualnim i hotelskim restoranima. Njegova strast prema gastromiji sve više raste u stvaranju inovativnih sadržaja. kroz formiranje novih metoda rada i stvaranja posebnih ukusa, kako u kuvanju tako i u pružanju usluga.
Sudija
Srpkinja poreklom, italijanka po izboru Ljubica Komlenić je "TOP PLAYER" u svetu kuvarstva.
Šef Lju, kako je u Italiji poznatija, je ambasadorka ukusa i tehnički konsultant za velike kompanije. Diplomirala je kao tehnološkinja hrane i gastronomije, stalno nadograđuje svoje znanje o kuvanju i gastronomiji. Diplomirala je kao međunarodni sudija WACS (Svetska asocijacija kulinarskih društava) sa najvišim priznanjem, nivoom "A" za toplu kuhinju, vegansku kuhinju, umetničku kuhinju i poslastičarstvo. Često je angažovana na najprestižnijim kulinarskim takmičenjima. Ljubica je 1973. godine rođena u mestu Bač u Vojvodini. Sa 19 godina preselila se u Italiju u kojoj živi. Tokom svoje bogate karijere predvodila je Italijanski kulinarski nacionalni tim, a sa juniorima i seniorima postigla fantastične rezultate. Za sebe kaže da je stroga, ali pravična pre svega. Tokom dugogodišnjeg rada vodila je restorane u velikim hotelima u Italiji i tamo usavršavala svoja znanja iz oblasti kulinarstva. Ljubica vodi i ekipu od dvesta mišlen šefova, a među njima je i stotinu najboljih poslastičara, pekara, pica majstora, a sve to pod imenom "Chefs For Life" čiji je kreator zajedno sa biznismenom Dijegom Toskanijem, a i brend menadžer je "Chefs For Life". Zajedno rade velike, zahtevne događaje, ali imaju i humanitarni karakter, pa često pomažu onima kojima je pomoć preko neophodna. Ali, Ljubica je i majka troje dece bez čije podrške ne bi uspela da ostvari svoj poslovni uspeh.
Sudija
Nenad Atanasković je jedan od osnivača restorana "Thyme Streetfood bistro" u Zemunu, "Thyme Street Cuisine bar" u Rajićevoj ulici i "Thyume Streetfood lokal" na Banovom brdu.
Nenad Atanasković je još kao mali kuvao uz roditelje i kad je došlo vreme za upis srednje škole, kuvarstvo mu je bilo na prva tri mesta pri izboru zvanja. Nakon Srednje turističke škole u Beogradu i smera kulinarski tehničar, ukazala mu se i prilika i jedino logično za njega rešenje - nastavak školovanja u inostranstvu. Izbor je pao na školu "Le Cordon Bleu London". Trebalo mu je godinu dana da položi potrebne ispite, i pripremi sve papire za nastavak školovanja. U međuvremenu, radio je kao volonter u hotelu "Square Nine" u Beogradu. U Londonu je proveo malo više od godinu koliko je trajala celokupna edukacija, završio je "Grand Diplomu" koja uključuje "Cuisine" i "Patisserie" diplome. koje podrazumevaju i slatke i slane poslastice. Nakon toga, u Beogradu je radio u nekoliko restorana, među kojima je i kuhinja hotela "Hyatt", iz kog je nakon godinu dana dobio premeštaj i priliku da radi kao kuvar u hotelu "Hajat" u Abu Dabiju. U "Hyatt Capital gate" radio je godinu dana. Nakon toga, vratio se za Srbiju i radio u raznim restoranima u prestonici. Izdavaja "JaM", "ID", "Bageterija". Ulogu šefa kuhinje preuzma u restoranu "Escalera" na Voždovcu i nakon toga uporedo sa kolegama otvara "Thyme Streetfood" u Zemunu. Krajem 2022. godine napušta "Escaleru" i posvećuje se svom restoranu i brzo rastućem konceptu koji zahteva puno radno vreme i posvećenost. Sve to doprinosi onome gde su danas, uspešni i poznati. "Thyme Streetfood bistro" u Zemunu, "Thyme Street Cuisine bar" u Rajićevoj ulici i "Thyme Streetfood lokal" na Banovom brdu deo su velike "Thyme" porodice.