Jarac

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i akcenat biste danas trebali da stavite na sebe, na svoje potrebe i uživanje. Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobama koje vam donose živost, dobro raspoloženje i podstiču vas na akciju.

Hrana

Ne preskačite obroke zbog žurbe, manjka vremena. Toliko prostora možete odvojiti da pojedete nešto lagano, ukusno, kvalitetno. Apetit vam je promenljiv I jako zavisi od toga kako se trenutno osećate.

Ljubav

Biće zahtevan zadatak uskladiti obaveze sa ličnim životom – jer I jedno I drugo će se truditi da prevagne I da skrene fokus na sebe. Menjaće vam se raspoloženja, kao I dragoj vam osobi – pa ćete ići od totalne povezanosti I razumevanja, lake I opuštene komunikacije - do onih faza u kojima ste oboje nestrpljivi, svadljivi, nervozni. Manje talasajte a više se trudite da se prilagodite jedno drugom I uživate u tim zajedničkim lepim trenucima. Slobodni Jarčevi – neko vam lako može probuditi zainteresovanost – kroz izlaske, društveni krug, preko društvenih mreža. Komunikacija koja može da se razvija I uobličava.

Posao

Ušli ste u period većih poslovnih promena – ok, možda vam neke od njih baš I neće prijati, jer je moguće da dođe I do reorganizacije u firmi u kojoj radite, do nekih tumbanja, dobijanja novih obaveza – ali će sve to sa sobom doneti I znatno bolji finansijski momenat, kao I mogućnost da se kroz izazove značajno izdignete I dospete u prvi plan. U ovoj sedmici lako izlazite na kraj sa dinamičnom poslovnom svakodnevicom, ali I kolegama I saradnicima – očekujte dobre rezultate I zadovoljstvo postignutim.

Zdravlje

Korektno.

Ljubav

Stelijum planeta u polju koje govori o zabavi, uživanju, ljubavi – itekako može probuditi i one najuspavanije pripadnike ovog znaka. Jer, ovo jeste vreme da se pokrenete i dozvolite da vam se dogode pozitivne stvari. Veći deo meseca je i te kako povoljan za formiranje snažnih emotivnih konekcija koje vrede i u kojima možete trajati. Flertujte, uživajte, opustite se. Ukoliko vam povremeno naleti po koji talas podsećanja iz prošlosti – ne dozvolite da vas „poklopi“. Idemo dalje. Što se tiče zauzetih – odnos sa partnerom će vam uglavnom biti „potaman“ uz povremene blage oscilacije – ali verovatno sve ostalo neće. Trošićete vreme i energiju kroz druge sektore, najpre kroz porodični – gde vam odnosi sa ukućanima, kao i teme koje se vezuju za porodicu mogu povremeno izazivati glavobolju.

Posao

Trudićete se da uklopite sve obaveze, da svakoj pristupite uz posebnu pažnju i odgovornost, da ništa ne ostavljate polovično ili nezavršeno. To će povremeno biti zahtevan zadatak, jer sve do polovine meseca mogu iskakati i tuđi ali i vaši propusti iz prethodnog perioda. Proverite usput da li ste poplaćali sve što je trebalo – jer se može pojaviti i neko dugovanje. Ukoliko težite promeni – sada ulazite u period koji je povoljan za tako nešto. Po pitanju finansijskih priliva – ovaj mesec je prilično povoljan po vas.

Zdravlje

Dosta ćete se energetski trošiti, pa se potrudite da uvek pronađete dovoljno prostora za odmor i za opuštanje. Obratite nešto više pažnje na ishranu.

Ljubav

Naredna godina ukazuje na neusaglašenost I lošiju komunikaciju između partnera I vas, što može biti I posledica velikog broja obaveza sa obe strane I nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Zadatak vam je da ovo rešavate, tražeći način da zajedničkih trenutaka bude što više I da oni budu ispunjeni pokretom I dobrom energijom – jer će to više nego pozitivno uticati na stabilnost odnosa. I voljenu osobu I vas će povremeno vrebati iskušenja tajnih flertova ili avantura – što definitivno ne bi popravilo situaciju, već bi u nekim periodima godine (januar, mart-april, jun, avgust, novembar) moglo da vas dovede do ozbiljnijih problema u odnosu. Biće I onih koji će se odlučiti za ozbiljnije korake I dizanje odnosa na viši nivo – za šta je najbolji prolećni period. Slobodni Jarčevi – pronaći ćete ono što tražite (stabilnost I trajnost), ali ne iz prvog pokušaja. Sigurno je da ćete imati par “kikseva” jer će vas povući odnosi koji su fatalni, strasni, ali izuzetno komplikovani, moguće čak I tajni. Za neke od vas izvesno je pomirenje sa bivšim partnerom, obnova veze – koja bi ovog puta mogla I da uspe.

Posao

Ulazak Plutona u vaš sektor finansija u januaru, kao I ulazak Jupitera u vaše polje posla tokom maja – u velikoj će meri pozitivno uticati na novčanu stabilnost. Ovo je godina u kojoj ćete baš lepo zaraditi – I kroz redovan posao, ali moguće I kroz dodatno poslovno angažovanje. Ovo ne znači da je 2024. godine lagana za vas, naprotiv – obaveze će vam oduzimati ogromnu količinu vremena, a izvesno je I da ćete imati periode lošije komunikacije u saradničkim odnosima. Ipak, mnogi od vas će stići do ciljeva koje su postavili I oko kojih se trude godinama unazad. Iako teška I zahtevna, pred vama je plodna godina.

Zdravlje

Nervoza je pojačana a u ovoj godini ćete se I dosta fizički I mentalno trošiti. Potrebno je da sprovodite što zdravije navike po pitanju ishrane, odmora I fizičkih aktivnosti – da biste se resetovali I bili dobro.

Pogledaj sve