Lav

Tranzitni Mesc je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da učinite da ovaj dan pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.

Hrana

Malo korigujte način ishrane. Više tečnosti, ali i povrće, bilo sveže ili kuvano na pari. Takođe – mogli biste povremeno da uzimate pčelinje proizvode i orašaste plodove.

Ljubav

U emotivnim periodima – dobar period da se rešava ono što je opterećivalo, pritiskalo ili donosilo negativnu, možda napetu ili statičnu energiju. Možda se nećete baš po svakom pitanju razumeti I dogovoriti “na keca”, ali sa manje zakeranja a više prilagodljivosti I osmeha – ma sve je rešivo. Još ako se umešaju I lepe reči koje pokreću strasti – očas posla će sve biti kako valja. Slobodni Lavovi – vaše vreme da cunjate, lunjate, izlazite, družite se I na prvom mestu – uživate u talasu pozitivne energije koja vas nosi – jeste došlo. A u sve ovo može da se umiksa I mnogo flerta, simpatisanja, slatkog zavođenja.

 

Posao

Sve ono oko čega ćete se maksimalno angažovati, gde ćete uložiti trud I energiju, sve ono što će vas opterećivati, činiti vas nervoznim, za šta nećete biti sigurni da li ćete uspeti, sve ono što budete menjali u hodu – pokazaće se kao pozitivno po vas I daće vam prave rezultate. Očekujte povoljne vesti I informacije – a neki od vas mogu očekivati I napredovanje ili finansijska poboljšanja. Vi ste u dosta boljem raspoloženju, vratila vam se vaša pozitiva I dobra energija – I spremni ste da zasijate.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza I mogući manji problemi sa grlom.

Ljubav

Pred slobodnim Lavovima je više nego solidan mesec u kojem će se vaša društvenost pojačati, posebno u njegovom drugom delu. Družićete se, možda malo putovati, izlaziti – i sigurno je da će se pojaviti jedna ili više osoba koje bi skrenule vašu pažnju na sebe. Nešto što počne kao zanimljiva komunikacija i vrcav flert – lako se može u drugom delu meseca pretvoriti u lepu ljubavnu priču. Neki od vas mogu imati talase podsećanja na prošlost – bilo kroz misli koje same od sebe idu ka bivšem partneru, bilo kroz konkretan susret. Savet za vas – prošlost bi trebalo ostaviti iza sebe i krenuti napred, okrenuti se ka budućnosti. Zauzeti Lavovi – druga dekada maja bi mogla biti pomalo naporna za odnos sa voljenom osobom. Okolnosti vam tada neće ići na ruku a i vas dvoje možete biti naglašeno tvrdoglavi i teški.

Posao

Najveći fokus je tokom ovog meseca na poslovnom segmentu – gde će biti dosta izazova i prepreka, posebno tokom druge dekade maja. Možete imati ne baš prijatne razgovore i lošu komunikaciju sa saradnicima i nadređenima. Budite strpljivi i uporni, ne dozvolite da budete isprovocirani i nemojte donositi bitne odluke naprečac. I pored ove nestabilne faze – bićete zadovoljni, posebno ulaskom u treću dekadu meseca. Sada do uspeha ne stižete lako, već preko prepreka – ali će vam se sve to isplatiti.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će uglavnom biti stabilna, ali će doza stresa biti pojačana. Pokušajte da svaki slobodan trenutak iskoristite za opuštanje i odmor.

Ljubav

Pluton ulazi u znak Vodolije i vaše polje partnerstava već u drugom delu januara – ukazujući na to da je u postojećim emotivnim relacijama došlo vreme za dublje, korenitije i intenzivnije promene. Da li ovo može destabilizovati vaše veze/brakove? Pa, samo i isključivo ukoliko partner i vi niste spremni ili da radite na odnosu ili da napravite novi korak u vašoj vezi. Ukoliko postoji neka problematika u odnosu, a partner i vi ne želite da se bavite rešenjima – onda obratite pažnju na period februar – april, jun – jul, kao i na novembar 2024. godine koji su posebno izazovni za vaš odnos. Inače, stabilne veze od maja ulaze u fazu koja donosi veridbe, zajednički život ili brak. Generalno, drugi deo godine vam je znatno bolji po pitanjima partnerstava. Slobodni Lavovi – prave ljubavne prilike se za vas otvaraju već od februara meseca, mada je period kasno proleće i celo leto – baš onaj pravi za ljubav. Ovo je godina kada vam je društvenost pojačana do maksimuma pa će ljubavi ići preko prijatelja, društvenih konekcija ili društvenih mreža. Možete do kasnog proleća imati i zov prošlosti, pa čak i obnoviti vezu sa bivšim partnerom.

Posao

Poslovno više nego dobra, ali finansijski ne baš sjajna godina je pred vama. Ovo potonje ne znači da ćete manje zaraditi, već da će vam troškovi I dugovanja pojesti dobar deo novčanog kolača. Finansijski će biti zahtevniji januar, avgust, kao I poslednja dva meseca 2024. godine. Što se posla tiče – promene koje dugo očekujete startovaće od sredine proleća I koliko god da im se nadate – I sami ćete biti iznenađeni brzinom dešavanja. Lavovi od proleća mogu promeniti radno mesto, firmu ili pokrenuti privatni posao – ali uz udruživanje sa nekim. Ulazite u ciklus velikih promena, koje će biti još izraženije tokom 2025. godine.

Zdravlje

Sve do proleća imunitet je nešto slabiji, I postoji sklonost ka virusnim prehladama, infekcijama, upalama. Nakon toga popravljanje zdravstvenog stanja, poslednjih par meseci mogu doneti tegobe sa kičmom.

Pogledaj sve