Rak

Tranzitni Mesec je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

Hrana

Postaćete probirljivi. Malo je ovo posledica vremena, a malo i vašeg raspoloženja – jednostavno, niste gladni. No, ljubav prema slatkišima će ostati neokrnjena, šta više – može se i pojačati.

Ljubav

Planete su se preselile u znak Blizanaca koji vam je “iza leđa” – pa je u skladnim odnosima ovo vreme kada sakriveni sa voljenom osobom u nekom vašem, malom svetu – ćućorite na jastuku, smejete se sitnicama I pravite velike planove. A u onim odnosima koji baš I ne mogu da se pohvale skladnošću I stabilnošću? Pa, tu je možda došlo vreme da se neke stvari kriju, da se neke reči prećutkuju, da se od jednostavnog pravi komplikovano. Slobodni Rakovi – neko privlači vašu pažnju I interes, ali bar za sada ovo može ostati samo na komunikaciji. Ali će vam zato dati slatke snove I misli koje donose osmehe.

Posao

Sedmica će krenuti zbrda zdola – sa više strana stižu informacije, požurivanja, hitnost. Proverava se, premerava, ispravlja u hodu, sve uz prisustvo žurbe I nervoze. Vi ste u ovim danima željni dokazivanja, pa ćete uspeti da zablistate, kakve god da su prepreke pred vama. Lepe vesti koje se mogu vezivati za strance, inostranstvo, finansije, neki dogovor ili seminar dolaze do vas polovinom sedmice. Sa Marsom u polju karijere svakako jeste dinamičan period pred vama, ali onaj koji vam daje šansu da zablistate.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa.

Ljubav

Sektor prijatelja i društvenog života vam je najbolje postavljen tokom ovog meseca. Pred vama su zaista dani ispunjeni dobrom energijom i prisustvom ljudi koji vam donose i pozitivnost, ali i opuštenost i osećaj pripadanja. Iskoristite maj za uživanje, susrete sa prijateljima, putovanja i boravak u prirodi. Da li će biti novih zanimljivih lica, flertovanja, varnica, ljubavi? Hoće, dobar period za dešavanja je tokom druge dekade meseca. Neko uzbudljiv, drugačiji, zanimljiv – može zakoračiti u vaš život. Zauzeti Rakovi – provodite što više vremena sa osobom koju volite – ne samo u redovnim, svakodnevnim aktivnostima, već se potrudite da unesete talas pozitivnosti kroz više izlazaka, putovanja ili druženja sa zajedničkim prijateljima. Vaša komunikacija će se poboljšati – planirajte, dogovarajte se, rešavajte.

Posao

Mars u polju karijere će kroz ceo mesec donositi jaku energiju, volju i ambiciju, ali će isto tako povremeno donositi i razdražljivost, nestrpljivost i tvrdoglavost – i vašu, ali i onih osoba sa kojima radite i sarađujete. Nivo obaveza se hoće povećavati, a povremeno možete trpeti i pritisak od strane nadređenih koji će insistirati na brzom završetku ozbiljnih obaveza. Povremeno može biti tenzija i u odnosu sa kolegama i saradnicima. Finansijski nećete proći loše i pored ozbiljnih troškova početkom meseca.

Zdravlje

Možete povremeno imati talase iscrpljenosti. Osetljivi su vam disajni organi, posebno grlo.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku biće povremenih preispitivanja odnosa, povremenih zahlađenja, često će se dešavati da nemate dovoljno vremena jedno za drugo (za ovo ćete oboje biti krivi jer je I partneru I vama 2024. godina prikazana kao zahtevna po pitanju posla I kao vreme kada ćete mnogo morati da se usredsredite na ovaj sektor) – ali kao par ćete istrajati, jer ono što vas spaja je jače od bilo kakve problematike. Ulazak Jupitera u znak Blizanaca (vama iza leđa) može od kraja maja doneti da se češće osećate teskobno I nesigurno (posebno izraženo tokom avgusta I decembra pa je u ovim periodima važno da se više povežete sa voljenom osobom I više verujete jedno drugom). Duže veze tokom proleća I početkom jeseni mogu preći na viši nivo. Slobodni Rakovi – neki odnosi se tokom ove godine mogu obnoviti, ali će opstati samo ako oboje pokažete veliki trud I posvećenost. Period za nove ljubavi je najaktivniji tokom proleća I leta, sa posebnim osvrtom na drugi deo juna I ceo jul mesec – kada se mogu pokrenuti zaista ozbiljne I trajne ljubavne priče.

Posao

Poslovna tematika će vas jako zaokupljati tokom cele 2024. godine, a najplodonosniji periodi (misli se I na finansije) su prvi I poslednji kvartal godine (sem januara koji je dosta nestabilan). Da, itekako vam se tokom 2024. godine može učiniti da vaš trud I angažovanje nisu dovoljno cenjeni (u smislu radnog mesta koje želite ili pozicije) ili da ste nekako “skrajnuti” – ali celu ovu godinu shvatite kao pripremu za 2025. godinu, koja će vam doneti neuporedivo više. Komunikacija I strpljenje sa saradnicima su ključ za 2024. godinu. Pred kraj godine možete vrlo ozbiljno krenuti u razmišljanja (ili čak u pripreme) za ulazak u privatni biznis.

Zdravlje

Bavite se hroničnim zdravstvenim problemima, ne zapostavljajte ih. Ovo je godina u kojoj je potrebno menjati navike I više voditi računa I o svom fizičkom, ali I o mentalnom zdravlju.

Pogledaj sve