Ovan

Tranzitni Mesec je u vašem polju posla, karijere, ali i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baš u onim aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenost. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom izaći, prošetati.

Hrana

Apetit je taman kako treba, vaše raspoloženje je na nivou i ove sedmice nema nekih posebnih saveta za vas. Jedino biste mogli da malo smanjite slatkiše i sladolede i da ih zamenite voćem i voćnim salatama.

Ljubav

Dobra je energija, više je osmeha i opuštenih momenata u partnerskim odnosima, a i te strasti lako teku....Reklo bi se – ma prava milina. Samo...ume komunikacija da vam zakoči ovih dana. Umete i jedno drugom da dignete pritisak na dvesta očas posla....ali umete i da se vratite na pravi put. Savet – nemojte mnogo da se „zapričavate“ sa nekim tamo simpatičnim damama ili gospodom – ume ta priča da povuče – i očas posla – eto komplikacije. Slobodni – vi se zapričavajte koliko god vam volja, vama i jeste odličan period za flertovanja i ljubavna ćakulanja. Komunikacijom se sada raspiruju ljubavne vatre.

Posao

Mnogo toga što je bilo zakočeno ili usporeno u prethodnom periodu, mnogo toga što vas je davilo, stezalo, opterećivalo (bilo da su u pitanju dogovori, kontakti, papirološka I administrativna pitanja, pregovori I tako redom) – sada će početi da se odmotava. Neke će situacije ići kao podmazane, kod nekih ćete morati da savladate po koju prepreku ili da imate talas nervoze zbog njih, za neke će vam biti rečeno – to ostaje za sledeću sedmicu….No, suština je ista – pokrenulo se. I više nema stajanja.

Zdravlje

Bićete kanda malo neurozni. I čuvajte grlance, osetljivo je.

Ljubav

Slobodnim Ovnovima maj donosi talas pozitivne energije, pojačan društveni život, prijatna iznenađenja i nova poznanstva. Prošlost se još uvek može povremeno provlačiti kroz vaše misli – može doći kao talas tuge ili talas podsećanja – ali vi sada idete napred, ostavljajući sve ono što je bilo iza sebe. Iako je ceo mesec više nego povoljan za ljubavna dešavanja – ipak je period do kraja druge dekade maja najbolji, jer poznanstva i odnosi započeti tada – imaju odlične osnove da postanu trajna vrednost u vašem životu. Za vas – ovo je mesec pozitivne inspiracije i uzbudljivih dešavanja – pa uživajte iz sve snage u njemu. Što se tiče zauzetih – ovo je odlično vreme da krenete novim, drugačijim i boljim putem, da se više povežete i planirate budućnost. Mesec lepih vesti, ali i mesec veridbi, venčanja, početka zajedničkog života.

Posao

Energija vam je odlična, imate jasne ciljeve i dovoljno snage i upornosti da stignete do njih. Nemojte da vaša nestrpljivost i povremena rigidnost pokvari neke pregovore. Zastoj koji je bio primetan tokom aprila sada se prevazilazi i tokom ovog meseca možete napraviti dogovore koji će biti više nego isplativi po vas. Ovo je period ozbiljnih i dugotrajnih saradnji. Posle faze pojačanih troškova koja vas čeka tokom prve sedmice maja, ulazite prvo u fazu stabilnosti, a onda i u poboljšanje finansija.

Zdravlje

Iako se osećate dosta bolje – nemojte testirati svoje granice izdržljivosti. Potrudite se da imate dovoljno prostora za odmor i za opuštanje. Moguće su glavobolje i problemi sa sinusima, alergijama.

Ljubav

Sve do proleća odnos sa voljenom osobom može imati veće uspone i padove, a neke od tih „padova“ bi mogla doneti i velika ljubavna iskušenja koja će se vama pojaviti. Neće svi parovi izgurati 2024. godinu zajedno – momenti kada bi moglo doći do pucanja nekih veza i brakova su baš na proleće, ali I od jeseni do kraja godine (kada se vaš vladar nalazi u polju doma, porodice, intime, krajeva – gde boravi od septembra 2024. godine pa do aprila 2025. godine). No, baš ti prolećni meseci kao I jesen će veliki broj parova uvesti u zajednički život ili brak, a tokom ove godine očekujemo I mnogobrojne prinove (neki ulasci u brak će biti baš iz tog razloga). Planirali ili ne planirali – 2024. godina vam donosi da odrastate po pitanjima ljubavi, da pokazujete zrelost I da ste spremni za promene – bilo da su te promene u pravcu dubljeg zajedništva…ili odvajanja. Slobodni Ovnovi – iako cela 2024. godina donosi pojačane ljubavne prilike – biće potrebno dosta mudrosti da se odabere ono što je istinski za vas. Jer u igri su I ljubavne avanture, tajne veze, ali I one veze koje nose teške lekcije. Period maj – avgust je najstabilniji ukoliko tražite ozbiljnost I trajnost.

Posao

Vaš poslovni prioritet u 2024. godini jeste na ostvarivanju I proširivanju I poslovnih saradnji, ali I vašeg ličnog uticaja I ambicija. Ne možemo reći da vas očekuje lagan put, jer ćete često imati problematičnu komunikaciju sa saradnicima I klijentima I odlaganje dogovora. Velike aktivnosti koje su okrenute drugim tržištima I ka inostranstvu. Do ulaska u proleće nećete moći da se pohvalite spektakularnim rezultatima, ali će zato prolećni I letnji meseci doneti veliki prodor I znatno povećanje finansija. Jesenji period može doneti stagnaciju I problematiku u saradničkim I partnerskim odnosima, ali će vas decembar oporaviti.

Zdravlje

Tokom cele godine bićete više podložni virusima, bakterijama, infekcijama, povredama (naročito do ulaska u proleće I tokom kasnog jesenjeg perioda). Potrebno je I više opreza u saobraćaju.

Pogledaj sve