Blizanci

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kriza, promena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan najviše iskoristiti baš kroz ovaj poslednji segment. U dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom.

Hrana

Sredinom sedmice su mogući stomačni problem – tih dana će vam stomak I varenje biti osetljiviji, pa vodite računa o trajnosti I ispravnosti namirnica koje koristite, a malo smanjite I kafu I gazirana pića.

Ljubav

U partnerskim odnosima mnogo je dobre energije I mnogo dobrih dešavanja….ali se kod pojedinih parova provlači neka nedorečenost, nešto što čuči u tišini misli, a pritiska ili nervira. Nisu ovo dani da se bude nedorečen, nisu dani da se prelazi ćuteći preko nečega što žulja u glavi – ali jesu dani da se razgovara – lako, lepo I opušteno. Reči sada leče I donose dobru energiju – pa onda – neka lete! Slobodni Blizanci – jao što bi bilo fino biti u vašoj koži u ovom periodu…..pa da se sa nekim priča do kasno u noć I zaspi sa osmehom na usnama….Lete reči, lete leptirići – pa šta ćete više od toga?

Posao

Bez obzira na to što vam gro planeta daje podršku u ovom periodu – naravno da I u ovoj radnoj sedmici može biti I momenata I situacija koje će vas opteretiti I iznervirati. Ali, vi ćete sve to pregaziti kao plitak potok – jer sada ste u jednom fantastičnom uzletu I nema toga što ne možete osvojiti ili savladati. Taj talas pozitivne energije je evidentno prisutan, I iskoristite ga do maksimuma – nemojte ga protraćiti time što ćete se opustiti I prepustiti da se stvari dešavaju same od sebe. Sada imate moć da menjate!

Zdravlje

Sem manjih problema sa spavanjem ili po koje prehlade, alergijice – dobro ste.

Ljubav

Iako je Venera, planeta ljubavi tokom prve dve dekade meseca u znaku Bika, sakrivena od vas – ovo ne znači da ćete ostati usamljeni. Možete da očekujete znatno pojačan društveni život, mnogo novih poznanstava i uzbudljivih dešavanja, pa čak i ozbiljno zaljubljivanje u drugom delu meseca. Kada tokom treće dekade maja i Venera i Jupiter pređu zajednički u vaš znak – ovo može označiti početak više nego dobre ljubavne priče koja će promeniti vaš život. Što se tiče zauzetih – vi ćete imati i uspone ali i padove tokom maja. Možda vam nešto zahtevniji period za komunikaciju sa voljenom osobom bude drugi deo meseca. Neki od vas mogu u ovom periodu biti skloni tajnoj komunikaciji ili flertovanju „sa strane“. No, isto tako baš u poslednjoj dekadi meseca pojedini parovi se mogu odlučiti za ozbiljniji korak u vezi.

Posao

Da, da – Jupiter ulazi u vaš znak, ali tek pred kraj meseca – pa one najbolje poslovne rezultate i velike promene možete očekivati tek od tada. Do tada – budite spremni da pokažete svoje sposobnosti ukoliko imate napredovanje na umu. Isto tako – ovaj mesec je povoljan za lagano postavljanje na stabilne osnove svih vaših planova – uložite snagu i energiju, isplatiće vam se. Imate dobre ideje, sada je trenutak da ih razradite i pokrenete. Finansijama ćete biti zadovoljni, posebno u drugom delu meseca.

Zdravlje

Drugi deo meseca donosi nešto više umora, kao i pojačan stres.

Ljubav

Za Blizance u vezama, a posebno za one u brakovima – ovo nije ni malo jednostavna godina. Od marta 2023. godine Saturn u polju statusa ukazuje da su vaše emotivne relacije na testu vremena I odgovornosti, a sada će se ovaj uticaj dodatno produbiti ulaskom Jupitera u vaš znak tokom maja. Nepovoljni periodi su od početka proleća do kraja leta I onda ponovo tokom decembra 2024. godine. Ukoliko vam je želja da očuvate partnerski odnos u kojem ste, ono što vi možete uraditi jeste pokazati strpljenje, upornost I odgovornost. Jedan od glavnih razloga za turbulencije, pa I prekide – biće neverstvo, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane, ali I komunikacijski problemi I teme oko kojih ne uspevate da postignete dogovor. Slobodni Blizanci – vaš ljubavni život će tokom 2024. godine. biti čudan, uzbudljiv I sa naglim preokretima. Iako će prilika biti od samog početka godine – kasno proleće je jedan od boljih perioda za ljubav, a solidni su I jul I avgust. Ukoliko pokušate da obnovite odnos iz prošlosti (a povremeno ćete biti skloni tome), računajte da bi ta ljubavna “reanimacija” bila na kratko I da vam ne bi donela ništa posebno.

Posao

Ni u poslovnom smislu nije jednostavan period pred vama – ovo je godina u kojoj možete ostati bez posla, dati otkaz ili pak imati trzavice sa saradnicima I poslovnim partnerima. Čuvajte bitne poslovne relacije. Potrudite se da ne budete nestrpljivi I brzopleti – ni na rečima, ali ni na delima. Da, Jupiter ulazi u vaš znak tokom maja I imaćete povoljnosti u smislu samopromocije I ambicija – ali kroz timski rad I saradnju, ne kao solo igrač – pa shvatite da su vam saradnici neophodni, koliko god vas povremeno iritirali. Ukoliko “odigrate pametno”, ova godina bi vam mogla doneti napredovanje I bolje finansije.

Zdravlje

Hronični bolesnici će češće osećati tegobe kroz 2024. godinu. Ostali – nivo stresa je povećan, što slabi imunitet, a bićete skloni I povredama. Drugi deo godine – stomačne tegobe. Menjajte ishranu.

Pogledaj sve