Bik

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

Hrana

Ove nedelje ćete biti  dosta aktivni,pa je potrebno voditi računa o kvalitetnoj ishrani, vašem „pogonskom gorivu“. Uzimajte više sezonskog povrća, a od mlečnih proizvoda – kefir, jogurt, kiselo mleko.

Ljubav

Sve će biti kako treba I ničega neće faliti – dokle god vas nešto ili neko ne “podbode”. Vi ste u stvari već neko vreme mini tempirana bomba, slažete nezadovoljstvo, stres ili frustriranost po nekim pitanjima duboko unutar sebe I dovoljna je samo jedna varničica – da sve to izleti napolje uz bum-tras efekte. Da li će se odnos između partnera I vas pokvariti? Ne, neće. Da li možete da imate svoje “žute minute”? O, da. Slobodni Bikovi – još uvek za vas traje pozitivan period – aktivni ste, prija vam druženje I kontakti sa osobama sa kojima je tako lepo radovati se. I po koji flert (a I više od toga) može da se provuče ovih dana

 

Posao

Isto kao I za emotivni segment – I za poslovno – materijalni važi – ne pravite tenziju u trenutku, a pogotovo nemojte donositi važne odluke ukoliko ste napeti, nervozni ili besni. Neke od vas može kontaktirati bivši poslodavac – saslušajte, ali se ne zalećite sa odgovorima na potencijalnu ponudu. Ove sedmice je komunikacija sa saradnicima pomalo čudna – u prvom trenutku je problem razumeti se ili dogovoriti, ali kasnije uspevate da pronađete zajednički jezik. Moguća je reorganizacija na poslu.

Zdravlje

Fizička aktivnost vas opušta. Stariji – vrtoglavice, krvni pritisak. Sklanjajte se sa jakog sunca.

Ljubav

Prva polovina meseca baš i ne ide na ruku slobodnim Bikovima – nove emotivne prilike deluju prilično površno i prolazno – što može odgovarati onim pripadnicima ovog znaka kojima je cilj da se samo zabave, flertuju ili ostvare avanturu. Potencijalne veze započete u ovom periodu vrlo brzo će doći na preispitivanje. Drugi deo juna je već drugačiji – vi ste otvoreniji za dublje i smislenije interakcije, a takve će vam u ovom periodu i dolaziti. Tokom celog juna možete imati povremene talase sentimentalnosti ili potrebu da se osvrnete ka prošlosti. Što se tiče zauzetih – postojaće povremene oscilacije (vi možete odreagovati malo burnije u onim momentima kada ne osećate dovoljno podrške i pažnje od strane partnera), ali suštinski – ovo je mesec kada se različitosti prevazilaze i kada bliskost postaje jača.

Posao

Naglašen segment finansija i Mars koji ulazi u vaš znak tokom prve dekade meseca – ukazuju na usmeravanje energije na finansijske ciljeve, ali i na mogućnost pronalaženja novih načina zarade, dodatnog poslovnog angažmana. Ubrzavate se od polovine meseca – kada ulazite u period intenzivnije komunikacije, dogovora ali i mogućnosti da pokrenete nove poslovne dilove. Biće vam potrebna dobra organizacija. U danima oko punog Meseca moguća je obnova saradničkog odnosa iz prošlosti.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, a mogući su i povremeni problemi sa grlom i alergijama.

Ljubav

Od vas će u priličnoj meri tokom 2024. godine zavisiti tok partnerskog odnosa u kojem ste. U ovoj ste godini jači “faktor” – nećete biti neodlučni I umećete I da napravite “rezove” ali I da podignete odnos na viši nivo. Ukoliko niste zadovoljni ili smatrate da je vašoj vezi/braku prošao “rok trajanja” – period od proleća vam donosi jasnu odluku koju ćete doneti hladne glave – ili je vreme da se nešto ozbiljno I suštinski menja….ili da se razilazimo. Period od aprila do juna je rezervisan za velike promene u odnosima – I kao što ćemo tada imati seriju prekida I odvajanja – isto tako ćemo imati I seriju veridbi, zajedničkog života ili ulaska u brak. Letnja sezona I prvi deo jeseni – nekim Bikovima donose odmor, a nekima – vesti o prinovama. Slobodni Bikovi – prošlost I noviteti su u jednakoj meri zastupljeni tokom 2024. dogine. Bivši partneri će pokazivati nameru da vam se vrate – ali će njihovo ponovno puštanje u vaš život zavisiti isključivo od vas. Možete biti spremni da date šansu, ali isto tako voljni I da je “oduzmete” ukoliko partner ne pokaže ozbiljnost. Za glanc nove ljubavi najlepši je prolećni period, kao I novembar.

Posao

Ulazak Plutona u polje statusa, karijere I budućnosti nagoveštaj je velikih promena u vašem poslovnom sektoru. Mnogi od vas će promeniti posao, firmu ili se čak otisnuti u vode privatnog biznisa. Gro promena će se dogoditi u prvoj polovini godine – kada vam sledi I više novca I veća stabilnost po pitanju finansija. Iako ste pripadnici znaka koji ne voli da menja ni okolnosti, ali ni sebe – ova godina će vam doneti da naučite da se postavite drugačije, da prihvatite novitete, možda prođete I kroz neku formu obuke ili usavršavanja. Drugi deo godine je dosta stabilan I doneće vam lagodnije finansijske okolnosti.

Zdravlje

Period do proleća, kao I jesen 2024. godine vam donose nešto slabiji imunitet I osetljivost respiratornog sistema. Takođe – nešto naglašeniji stres – pa je potrebno opuštanje I rekreacija.

Pogledaj sve