Vodolija

Tranzitni Mesec je u vašem polju podsvesti i tajni, pa ćete u prvom delu dana biti više usmereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom delu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

Hrana

Bilo bi dobro da počnete da izbegavate slatkiše, ili da pokušate da ih zamenite voćem. Energija vam je potrebna, ali ne prazne kalorije kroz grickalice ili brzu hranu, već kroz kvalitetne i izbalansirane obroke.

Ljubav

Umeće ukućani ili drago vam biće da vam dignu pritisak na dvesta u trenutku I da vas iznerviraju za sve pare – ali ovi “blicevi” tenzije će brzinski protutnjati, ne ostavljajući nikakve posledice. Jer, vi ste u izuzetno povoljnom periodu za dobre stvari I dešavanja između voljene osobe I vas. U periodu kada se itekako može uživati, kada strasti I radost lako pronalaze put do vas. Opustite se – a nervozu ko šiša. Slobodne Vodolije – u odličnom ste periodu ne samo za ljubav, već za svaki vid zabave, druženja I skitanja. Neka vas ne drži mesto – susretaćete osobe koje će vam prijati, sa kojima se razumete.

 

Posao

Previše je obaveza, ali I tenzije vezane za posao. Da se razumemo – vi se super snalazite u svemu tome, ništa ne ostaje nezavršeno, sve se obavlja u datim rokovima I bez grešaka – ali toliko ste preuzeli na sebe da je pitanje koliko ćete dugo moći da pratite ovaj tempo. Pokušajte da razmislite na koji način biste mogli olakšati sebi, kakve biste promene mogli uvesti da bi ste smanjili pritisak – da, to sada možete – samo je potrebno da uključite svu tu kreativnost I ideje koje imate. Dobra nedelja za finansije.

Zdravlje

Dobro ste, ali umorno.

Ljubav

U suštini, za slobodne Vodolije najpovoljniji ljubavni period kreće od poslednje dekade maja – kada u znak Blizanaca koji predstavlja vaše polje uživanja i ljubavi uđe prvo Sunce, a nešto kasnije i Venera i Jupiter. Prilika za flert vam svakako tokom maja neće faliti, a neki od tih flertića očigledno imaju priliku da se pretvore i u dugotrajnije ljubavne priče. No, dok se ljubav ne dogodi vi uživajte u pokretu, aktivnostima, zabavi – jer za to imate mogućnosti tokom celog meseca. Neki od vas mogu imati podsećanje iz prošlosti tokom druge dekade maja – sami odlučite šta ćete sa tim. Zauzeti – porodični i poslovni sektor će vas dosta okupirati, pa možda neće baš uvek biti dovoljno vremena za partnera i vas. Odnos je suštinski stabilan, pa ga ne kvarite povremenim izlivima nervoze i nestrpljivosti.

Posao

Ako vam je april bio naporan i zahtevan mesec – ne računajte da će maj biti jednostavniji. Ono što jeste dobro je da ćete imati više energije nego inače, više snage i volje nego u prethodnom periodu. Komunikacija sa saradnicima će biti povremeno prilično izazovna – jer ćete i vi i oni biti nervozni i nestrpljivi. Period je odličan ukoliko imate nameru da nešto menjate, da realizujete svoje ideje, da pokrećete nove projekte, otvarate nova tržišta ili da se angažujete u novim poslovnim saradnjama.

Zdravlje

Prisutna je velika količina umora. Respiratorni sistem vam je osetljiv, a potrebno je i da budete oprezniji u saobraćaju. Mogućnost povreda.

Ljubav

Prilično stabilna situacija u vašim emotivnim relacijama tokom 2024. godine. Ne mogu da kažem da će sve biti savršeno, jer neće – ali jako malo truda je dovoljno da vi i partner pronađete i kompromis i dogovor i zajednički interes po mnogim pitanjima. Jedan vid duboke, ali suptilne promene kreće kod vas od ulaska Plutona u vaš znak u drugom delu januara – sledi vam transformacija i što se izgleda i što se načina funkcionisanja i razmišljanja tiče. Očekivaćete mnogo od partnera, ali ćete isto toliko i davati – što od kasnog proleća može rezultovati ulascima u zajednički život, brak ili prinovama. Komunikacija u partnerstvima može povremeno predstavljati problem – pogotovo tokom aprila, avgusta i novembra – pa u tim periodima budite više popustljivi jedno prema drugom. Slobodne Vodolije – 2024. godina obećava ljubavna uživanja. Biće to koktel emocija, strasti i zabave – a od maja meseca vaš društveni život će se dodatno intenzivirati i teško je da ćete ostati neprimećeni. Najstabilnije emotivne prilike su od početka juna, ali neće biti čudno ukoliko „odlepite“ već u prvom tromesečju godine. Strasno i fatalno – to je to.

Posao

Finansijski prilivi će biti stabilni I ujednačeni tokom ove godine, ali se vidi da će vam troškovi biti “slaba tačka” – pogotovo su april, avgust, kao I sam kraj godine dosta nezgodni po tim pitanjima. Bili zadovoljni ili nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom I statusom – promene vam slede. Moguće je da već neko vreme osećate da niste inspirisani ili da ste se suviše “zaglavili” u poslovnoj svakodnevici. Ideje koje imate, kao I nova poslovna angažovanja – možete realizovati od kasnog proleća, što će se pokazati kao pun pogodak – najpre u finansijskom smislu. Povremeno ćete biti skloni riziku – sa polovičnim uspehom.

Zdravlje

Oscilacije imuniteta, povremeni problemi koji se vezuju za ishranu (ovde ćete morati nešto da menjate) I pojačan stres. Redovna fizička aktivnost je potrebna – da ojača telo I stabilizuje duh.

Pogledaj sve