Prva

Mi smo PRVA televizija.

Od septembra 2010. godine nosimo naziv Prva televizija. To je bila prekretnica za našu tv kuću koja je 2006. godine kao Fox televizija od Republičke radiodifuzne agencije dobila dozvolu za nacionalnu frekvenciju.

Promena imena, menadžmenta, uvođenje najsavremenihih tehničkih standarda kvaliteta slike, visokobudžetnih i potpuno novih, modernih programskih sadržaja, bili su presudni da vrtoglavom brzinom krenemo uzlaznom linijom, što su svakodnevno potvrđivali sve bolji rejtinzi. Gledaoci su brzo prepoznali kvalitetan program, kreiran po njihovoj meri i presudili su. Zato sa posebnim ponosom možemo da saopštimo da smo ostvarili svoj cilj. Osvojili smo 1.mesto u srcu naših gledalaca, o čemu govore rezultati istraživanja agencije AGB Nilsen.

Prva televizija je opravdala svoje ime postavši najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Prva je 1.

Nastavljamo u istom ritmu. I ubuduće ćemo emitovati samo najbolji program. Sigurni smo da ćemo sa bogatim serijskim, filmskim, zabavnim, sportskim i informativnim programom, koji odgovara potrebama i interesovanjima srpskih gledalaca, i istovremeno prati korak sa svetskim trendovima, opravdati poverenje koje ste nam ukazali.