Recept vam prenosimo u nastavku:

Sastojci:
  • Pasulj
  • So
  • Biber
  • Ljuta kobasica
  • Dimljeni sir
  • Jaja
  • Mirodjija
  • Ulje
Postupak:

Izblendati pasulj do zeljene gustine i zaciniti. Kobasicu odvojiti od opne, ponesati sa dimljenin sirom i prziti na ulju. Mirodjiju blansirati pa blendati sa uljem. Procediti.

Povezane vesti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom
Recepti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom

Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.

4.12.2025. 22:31

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom
Recepti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom

Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.

4.12.2025. 22:31