MASTERCHEF SPECIJALITET: Ramstek sa pireom od čičoke i sosom od crvenog vina
Ovo jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
6.12.2024. 22:45
Željana, Boško i Laura su pravili dekonturisanu kobasicu sa pireom od pasulja i uljem od mirođije! Još jednom su pokazali spremnost i brzinu u najvažnijem momentu i zato ih je ovo jelo odvelo na balkon!
1.11.2024.|22:56
Izvor: prva.rs
Recept vam prenosimo u nastavku:
Izblendati pasulj do zeljene gustine i zaciniti. Kobasicu odvojiti od opne, ponesati sa dimljenin sirom i prziti na ulju. Mirodjiju blansirati pa blendati sa uljem. Procediti.
Ovo jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
6.12.2024. 22:45
Spoj bejbi spanaća, zelene tikvice, brokolija i drugih namirnica će vas sigurno oduševiti.
6.12.2024. 22:10
Kombinacija ananasa i sira će vas sigurno oduševiti.
5.12.2024. 22:35
Ovo jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
6.12.2024. 22:45
Spoj bejbi spanaća, zelene tikvice, brokolija i drugih namirnica će vas sigurno oduševiti.
6.12.2024. 22:10
Kombinacija ananasa i sira će vas sigurno oduševiti.
5.12.2024. 22:35
Ukoliko ste ljubitelj sira i testa, ovaj recept će vam se sigurno dopasti.
5.12.2024. 22:34
Uroš je u 22. epizodi "MasterChefa Srbija" pripremao puževe na pireu od budneve sa celerom i bukovačom. Donosimo vam recept u nastavku...
29.11.2024. 22:39
Takmičar Filip je u 22. epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija" pripremao pečeni brancin sa paprikom i leblebijama, zajedno sa svojim parom Urošem, koji je takođe pripremao isto jelo. Recept vam donosimo u nastavku...
29.11.2024. 22:38