Struktura jela NIJE bila dobra, ali je ipak dobila veliko BRAVO: "Sve mi je nekako PALO NA DNO"
Iako je bila oduševljena što će praviti tajlandsku hranu, Beba nije u potpunosti bila zadovoljna svojim jelom.
Foto: Prva TV Printscreen
6.11.2025.|21:52
Izvor: Prva TV/J.G.
Podeli:
Bebi je, kao što je već rekla, tajlandska hrana, zbog svih začina jedna od omiljenih. Međutim, imala je manjih poteškoća kada je tekstura jela u pitanju - bilo je previše tečno.
Na svu sreću, ovo nije uticalo na sam ukus, pa je od sudije Ljubice dobila i prvo "bravo".
Evo kako da napravite riblju paštetu na heljdinom hlebu, rižoto sa dimljenom pastrmkom, riblju čorbu, krekere i sos.
30.10.2025. 22:18
- Meni je sve nekako potonulo na dno, sva sreća pa je ostao onaj listić korijandera i što sam ovu limetu dovoljno odvojila da nije upala u supu - rekla je Beba.
A kako su ostale sudije ocenile njeno jelo, pogledajte u videu u nastavku teksta:
Kuvanje pirinča bi trebalo da bude jednostavno jer obično zahteva samo pirinač i vodu. Međutim, to često nije slučaj, jer male greške mogu dovesti do potpunog neuspeha.
Sanja Berić osvojila je visoko drugo mesto u 4. sezoni najgledanijeg kulinarskog takmičenja "MasterChef Srbija", a sada je gostujući u "Jutru" na TV Prva sumirala svoje učešće.
Mudrost je životna veština koja dolazi iz zrelosti, iskustva i sposobnosti sagledavanja šire perspektive. Prava mudrost dolazi kad naučimo gledati srcem, razumom i iskustvom – istovremeno.
Novi godišnji red vožnje u železničkom putničkom saobraćaju, osmišljen tako da putnicima pruži kvalitetniju uslugu prevoza, danas stupa na snagu, saopštilo je preduzeće Srbijavoz.
Kuvanje pirinča bi trebalo da bude jednostavno jer obično zahteva samo pirinač i vodu. Međutim, to često nije slučaj, jer male greške mogu dovesti do potpunog neuspeha.
Novi zakon o legalizaciji “Svoj na svome” omogućava građanima da legalizuju nelegalne objekte. Detaljnije o proceduri i potrebnoj dokumentaciji govori Mirjana Ostojić, direktorka Funkcije platnog prometa i finansijskih usluga u Pošti Srbije.