• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

MasterChef vesti

Boško Kovačević PONOVO u "MasterChef Srbija": Evo šta bivši takmičar radi u najpopularnijoj KUHINJI! (VIDEO)
Showbiz

Boško Kovačević PONOVO u "MasterChef Srbija": Evo šta bivši takmičar radi u najpopularnijoj KUHINJI! (VIDEO)

Boško Kovačević veliku popularnost stekao je učešćem u drugoj sezoni "MasterChef Srbija", a sada je ponovo došao u kuhinju najgledanijeg kulinarskog takmičenja.

12.6.2025. 10:52

MasterChef Srbija - Četvrtak, 12. jun - Takmičari moraju da naprave sopstveni desert
Najava

MasterChef Srbija - Četvrtak, 12. jun - Takmičari moraju da naprave sopstveni desert

Takmičari, njih osmoro, u belim keceljama ulaze u studio i staju za radne jedinice.

11.6.2025. 11:54

Eliminisani takmičar "MasterChef Srbija" našao se na meti NEGATIVNIH KOMENTARA - evo šta su mu govorili: "Ne možemo da menjamo njihovo MIŠLJENJE"
Showbiz

Eliminisani takmičar "MasterChef Srbija" našao se na meti NEGATIVNIH KOMENTARA - evo šta su mu govorili: "Ne možemo da menjamo njihovo MIŠLJENJE"

Aleksandar Marinković odlukom sudija "MasterChef Srbija" napustio je kulinarsko takmičenje.

10.6.2025. 11:29

"Šta je PLANKTON, je l' to ono iz Sunđer Boba?" Eliminisana takmičarka "MasterChef Srbija" progovorila o NAMIRNICAMA sudije Ljubice!
Showbiz

"Šta je PLANKTON, je l' to ono iz Sunđer Boba?" Eliminisana takmičarka "MasterChef Srbija" progovorila o NAMIRNICAMA sudije Ljubice!

Anđela Talić odlukom sudija "MasterChef Srbija" napustila je takmičenje, a sada je u "Jutru" na TV Prva sumirala svoje učešće u kulinarskom takmičenju.

9.6.2025. 12:30

PONOSAN NA SEBE! Napustio TAKMIČENJE, a nastavio da BRINE ZA KOLEGU: Samo MOLIM BOGA da ne ispadne ON sledeći!
Showbiz

PONOSAN NA SEBE! Napustio TAKMIČENJE, a nastavio da BRINE ZA KOLEGU: Samo MOLIM BOGA da ne ispadne ON sledeći!

“Sad mi je najviše žao njega što je ostao sam; Došao je ovde, među ove aždaje, nesnađen…”

6.6.2025. 22:24

KAKAV PREOKRET! Vesni zamenili jelo, ona se NERVIRALA, a onda - POKIDALA! “Ja sam ponosna na vas!”
Showbiz

KAKAV PREOKRET! Vesni zamenili jelo, ona se NERVIRALA, a onda - POKIDALA! “Ja sam ponosna na vas!”

Simpatična Nišlijka nije mogla da sakrije suze!

6.6.2025. 22:15

“Gledaj me u oči dobro! Hoćeš da pojedeš ti?”
Showbiz

“Gledaj me u oči dobro! Hoćeš da pojedeš ti?”

Aleksandru nije bilo prijatno dok su ga sudije jedno za drugim kritikovale.

6.6.2025. 21:58

Zbog čega je Federikov tanjir bio povod za ŠAPUTANJE?
Showbiz

Zbog čega je Federikov tanjir bio povod za ŠAPUTANJE?

Muški takmičari se bacili na šaputanje...

6.6.2025. 21:56

“Što se nerviraš, ŠTO BACAŠ STVARI?”
Showbiz

“Što se nerviraš, ŠTO BACAŠ STVARI?”

“Novak, šta se dešava, nervoza?”, pitala je sudija, zahtevajući od njega da se smiri i objasni zbog čega je u panici.

6.6.2025. 21:38

Vesna podelila svoju životnu priču; Sa suzama u očima govorila o mladosti i VELIKOJ NEISPUNJENOJ ŽELJI!
Showbiz

Vesna podelila svoju životnu priču; Sa suzama u očima govorila o mladosti i VELIKOJ NEISPUNJENOJ ŽELJI!

“Imala sam utisak da moji roditelji nisu brinuli za mene…”

6.6.2025. 21:35

“Gurnuo bih glavu u majonez samo da me ne vidi!”
Showbiz

“Gurnuo bih glavu u majonez samo da me ne vidi!”

“Ljubica prilazi, ja ne znam gde se nalazim. Tresem se..."

6.6.2025. 21:32

“PAZITE PRSTE!”, Filip pokušava da smiri Vesnu, a ona broji! “Jedan, dva, tri…”
Showbiz

“PAZITE PRSTE!”, Filip pokušava da smiri Vesnu, a ona broji! “Jedan, dva, tri…”

Vesna je toliko besna da je sudija Filip zabrinut da ne iseče prste!

6.6.2025. 21:24

Pomenula "LINČOVANJE", pa dobila neočekivan odgovor: “Bolje oni, nego ja…”
Showbiz

Pomenula "LINČOVANJE", pa dobila neočekivan odgovor: “Bolje oni, nego ja…”

Zbog čega je Aleksandar sebe nazvao velikodušnim čovekom velikog srca?

6.6.2025. 21:22

Oni NISU BILI SREĆNI zbog Teodorine odluke: “Meni da je to neko uradio ja se uopšte NE BIH NALJUTILA”
Showbiz

Oni NISU BILI SREĆNI zbog Teodorine odluke: “Meni da je to neko uradio ja se uopšte NE BIH NALJUTILA”

“Došli smo u top 10, ko se na koga ljuti, nešto me stvarno i ne zanima!"

6.6.2025. 21:18

• 1
  • 2
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Danas budite pametni, strpljivi i dobro izanalizirajte svaki potez. Ovaj dan donosi mnogo mogućnosti, ali su i opcije za greške i propuste otvorene, zato uključite racio a ne impuls. Zato ćete partnera izenaditi lepim postupcima i inicijativom.

bik
Bik

Dosta toga vam je na pameti, pa ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Neke stvari će vas dekoncentrisati, pa se dobro organizujte. Imate osećaj da je odnos sa partnerom postao previše statičan i monoton.

blizanci
Blizanci

Neke stvari ćete morati da ispravljate u hodu. Na svu sreću pa ste dosta ubedljivi i umećete da animirate druge da vam priteknu u pomoć. Suviše ste usmereni na sebe i ne primećujete da partneru neke stvari smetaju kod vas.

rak
Rak

Bićete dosta kritički nastrojeni prema ljudima sa kojima budete dolazili u kontakt. Ne stvarajte pogrešnu sliku o sebi svojim trenutnim (ne)raspoloženjem. Danas možete napraviti greške u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj ljubav.

lav
Lav

Danas morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate nameru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je intenzivno – možete iznenaditi partnera inicijativom.

devica
Devica

Moguće je da ste obećali da ćete nešto završiti i to smetnuli sa uma. Nije vaš običaj da kršite obećanja, ali suviše ste bili obuzeti drugim stvarima. Popravite ovaj nepovoljan utisak. Odnos sa partnerom je korektan I ispunjava vas.

vaga
Vaga

Znate da ste povukli par pogrešnih poteza i napravili greške i nadate se da to neće izbiti na videlo. Neke informacije vas uznemiruju, ali moguće je da preterujete. Nema razloga za veću zabrinutost. Emotivno – dobro se osećate.

škorpija
Škorpija

Malo ste zabrinuti zbog zastoja koji traje duže od očekivanog i nadate se da će se stvari uskoro pokrenuti. Danas bi bilo dobro da se angažujete više oko voljene osobe, da biste ispravili neke od svojih propusta iz prošlosti.

strelac
Strelac

Vi radite stvari na svoj način, a pustite druge da rade onako kako oni misle da treba. Ne možete svima nametnuti svoju volju. Ovo važi i za odnos sa emotivnim partnerom. Umesto dokazivanja i igre ega, posvetite se jedno drugom.

jarac
Jarac

Smete da stanete iza onoga što ste radili i svesni ste da su neke zamerke od strane saradnika neopravdane ili preterane. Nema razloga za nerviranje. Moguća interesantna komunikacija sa osobom preko posla.

vodolija
Vodolija

Očekujte užurbanost I nervozu u poslovnom okruženju.  Moguće je da će se pojaviti i izdaci na koje niste računali. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, pa drugi deo dana posvetite onima koje volite. Opustićete se.

ribe
Ribe

Energija vam se rasplinula i jedva ćete čekati da otaljate radni dan. Previše je zahtevnih zadataka i obaveza pred vama. Mogući su i neplanirani troškovi. Emotivno ovo može biti lep dan, ne kvarite ga povremenim neraspoloženjem.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.