TRI SJAJNA načina pripreme ostriga po MASTERCHEF RECEPTIMA!
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Svaki zalogaj se topi u ustima.
Foto: Eva Dukić
8.5.2025.|22:23
Izvor: Prva TV
Sastojci:
• 1 srednja bundeva
Priprema:
Umesiti testo i ostaviti u frižideru pola sata. Bundevu ispeći u rerni. Kad je pečena, ubaciti je u blender sa seckanim mladim kozijim sirom i svežom nanom. Posoliti, pobiberiti.
U tiganju propržiti bademe i kajsije, dodati puter, izblendanu bundevu, kokosovo mleko, cimet i ceđeni sok pomorandže. Posoliti.
Razviti testo, formirati raviole i puniti musom. Kuvati u ključaloj vodi oko 3 minuta, zatim ih propržiti minut na srednje zagrejanom tiganju s puterom. Servirati raviole, preliti sosom i ukrasiti listom sveže nane.
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Ukoliko ste ljubitelj kuvanja u spremanju ovog jela ćete posebno uživati.
20.11.2025. 22:18
Uz pravilno doziranje začina, dobijate jelo koje će oduševiti i najveće kritičare.
6.11.2025. 22:08
Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.
4.12.2025. 22:31
Sanja je ovim tanjirom – izgledom i ukusom, oduševila sudije! Donosimo vam recept!
4.12.2025. 22:31
Srđan je još jednom bio najbolji od najboljih. Spremio je brancin file sa koricom, tartar u wonton korpici, paštetu od jetre, jus od kostiju i povrtni garnirung koji je oduševio sudije!
3.12.2025. 22:28
Predstavljamo vam recept za sarmu po recepturi sudije Ljubice Komlenić.
27.11.2025. 22:15
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Ukoliko ste ljubitelj kuvanja u spremanju ovog jela ćete posebno uživati.
20.11.2025. 22:18