
„Ovo je nešto što ću sigurno da pamtim“; Mihajlo otvorio dušu o učešću u MasterChef Srbija
Iako je ispao iz daljeg takmičenja, Mihajlo je zahvalan na iskustvu koje je dobio ovim učestvovanjem.
20.6.2025. 23:42
Za kraj druge nedelje, odnosno u četvrtoj epizodi nove sezone "MasterChefa Srbija", kuvari u crnim keceljama su imali zadatak da pripremaju rižoto!
Foto: Eva Dukić
18.4.2025.|22:13
Izvor: prva.rs
Rižoto je specijalitet koji su takmičari u prethodne dve sezone najpopularnijeg kulinarskog šoua pokušavali da naprave perfektno, ali to gotovo nikome nije polazilo od ruke! Zato su sudije odlučile da taj zadatak stave pred takmičare treće sezone!
Takmičar Nikola Paunović se opredelio za šumski rižoto (kremasti rižoto sa šumskim pečurkama), koji je ocenjen najvišom ocenom, a njegov recept vam prenosimo u celosti:
Iako je ispao iz daljeg takmičenja, Mihajlo je zahvalan na iskustvu koje je dobio ovim učestvovanjem.
20.6.2025. 23:42
Odlučeno je ko odlazi u polufinale, a ko napušta MasterChef Srbija.
20.6.2025. 23:40
Mihajlo, Stefan i Novak su se našli ispred sudija, sa nestrpljenjem iščekujući njihovu odluku.
20.6.2025. 23:38
U 20. epizodi sedmoro takmičara je kuvalo zajedno sa sudijom Filipom Ćirićem, jelo po njegovom izboru. Reč je o grilovanim telećim brizlama sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, žuom od crnog luka sa baharat začinom i pireom od karfiola.
13.6.2025. 22:25
Najbolju varijantu dubai poslastice sa kadaifom, čokoladom i pistaćima ovog četvrtka napravila je Nina Došen koja se odmah plasirala na balkon.
12.6.2025. 22:20
Dezert koji je sve oborio s nogu u 19. epizodi treće sezone "MasterChefa Srbija" je specijalitet Teodore Spasojević koja je od kadaifa, čokolade i pistaća napravila Dubai gomboce.
12.6.2025. 22:20
Pileći batak i karabatak sa pireom i kafom, maskarponeom, mocarelom i sosom od narandže, Vesni je doneo pregršt pozitivnih komentara sudija!
6.6.2025. 22:32
Omiljeni recept sina, doneo je Nini sreću!
6.6.2025. 22:32
Bakalar sa pireom od paškanata i planktona, aromatizovanim batatom, pohovanim ribljim škembićem i uljem od mirođije!
5.6.2025. 22:25