
Desert koji je Nini Došen doneo POBEDU u "MasterChef Srbija"
Predstavljamo vam recept Nine Došen, pobednice treće sezone "MasterChef Srbija".
28.6.2025. 22:23
Laura, Ninoslav, Boško, Jelena i Željana, napravili su obožavani klasik bolje od kolega iz Zelenog tima, a ovo je recept:
Foto: Prva TV
27.9.2024.|21:53
Izvor: Prva TV/M.K.
Sastojci:
- testo za pizzu
- paradajz pelat
- voda
- so/biber
- šunka
- mozzarela
- bosiljak
- origano
- maslinovo ulje
Priprema:
Razvuci pizza testo, paradajz pelat pomešati sa vodom,bosiljkom,origanom,so,biberom i kao takav koristiti kao sos za pizzu,zatim na sos staviti mozzarelu ,sunku pečurke i na kraju politi maslinovim uljem i staviti svež bosiljak. Peći na 450-470 stepni oko 4 minuta.
Predstavljamo vam recept Nine Došen, pobednice treće sezone "MasterChef Srbija".
28.6.2025. 22:23
Predstavljamo vam desert po recepturi superfinalistkinje Teodore Spasojević.
28.6.2025. 21:58
Predstavljamo vam recept za glavno jelo koje je Teodora Spasojević poslužila sudijama u drugoj finalnoj epizodi "MasterChef Srbija".
27.6.2025. 22:00
Predstavljamo vam recept Nine Došen, pobednice treće sezone "MasterChef Srbija".
28.6.2025. 22:23
Predstavljamo vam desert po recepturi superfinalistkinje Teodore Spasojević.
28.6.2025. 21:58
Predstavljamo vam recept za glavno jelo koje je Teodora Spasojević poslužila sudijama u drugoj finalnoj epizodi "MasterChef Srbija".
27.6.2025. 22:00
Nina Došen je u prvoj finalnoj epizodi pred sudije "MasterChef Srbija" iznela predjelo koje je nazvala "Šuma blista", a koje ih je oborilo sa nogu, te je dobila čak tri desetke!
27.6.2025. 13:37
U 20. epizodi sedmoro takmičara je kuvalo zajedno sa sudijom Filipom Ćirićem, jelo po njegovom izboru. Reč je o grilovanim telećim brizlama sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, žuom od crnog luka sa baharat začinom i pireom od karfiola.
13.6.2025. 22:25
Dezert koji je sve oborio s nogu u 19. epizodi treće sezone "MasterChefa Srbija" je specijalitet Teodore Spasojević koja je od kadaifa, čokolade i pistaća napravila Dubai gomboce.
12.6.2025. 22:20