Sastojci:

- testo za pizzu

- paradajz pelat

- voda

- so/biber

- šunka

- mozzarela

- bosiljak 

- origano

- maslinovo ulje

Priprema:

Razvuci pizza testo, paradajz pelat pomešati sa vodom,bosiljkom,origanom,so,biberom i kao takav koristiti kao sos za pizzu,zatim na sos staviti mozzarelu ,sunku pečurke i na kraju politi maslinovim uljem i staviti svež bosiljak. Peći na 450-470 stepni oko 4 minuta.

Povezane vesti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom
Recepti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom

Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.

4.12.2025. 22:31

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom
Recepti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom

Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.

4.12.2025. 22:31