
Poslastica koja je NAMUČILA mnoge MasterChef takmičare - evo kako se pravi KROKEMBUŠ
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Jedna nesvakidašnja kombinacija, potpuno je kupila sudije!
Foto: Eva Dukić
11.4.2025.|23:12
Izvor: Prva TV/M.K.
Svinjski kare na pireu od batata i šafrana, sa sosom od belog vina i čipsom od cvekle, doneo je svom kreatoru Aleksandru Marinkoviću sve pohvale, naročito zbog neuobičajene kombinacije pirea od batata i šafrana.
Pire od batata i šafrana:
Iseći batat na sitno, staviti u šerpu i preliti mlekom da pokrije batat, i staviti šafran. Posoliti.
Krmenadla:
Ispeći krmenadlu na tiganju i začiniti solju i biberom.
Sos od vina:
Belo vino
Maslac
U tiganju u kojem se pržila krmenadla reduciramo belo vino i na kraju dodajemo maslac. Po ukusu začinjavati.
Čips od cvekle:
Izrendati cveklu na tanke listice, posoliti i staviti u rernu na 200 stepeni
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Za kraj druge nedelje, odnosno u četvrtoj epizodi nove sezone "MasterChefa Srbija", kuvari u crnim keceljama su imali zadatak da pripremaju rižoto!
18.4.2025. 22:13
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24
Teodora Spasojević napravila je kolač sa cveklom, aromatizovanom ružinom vodicom, lešnik koricama i maskarpone musom i izazvala oduševljenje sudija.
11.4.2025. 23:12
Nina Došen je svoj recept Lava kolač sa gelom od cvekle i ganazom, posvetila gostujućem sudiji i prošlogodišnjoj pobednici "MasterChef Srbija", Anji Đukić.
11.4.2025. 23:12