
Poslastica koja je NAMUČILA mnoge MasterChef takmičare - evo kako se pravi KROKEMBUŠ
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Mihajlo Stanojević imao je zadatak da u prvoj epizodi treće sezone “MasterChef Srbija” ode u nabavku i donese namirnice po sopstvenm izboru, a koje su on, ali i svi ostali takmičari morali da upotrebe u svojim jelima.
Foto: Eva Dukić
10.4.2025.|22:24
Izvor: Prva TV
Većini se Mihajlov izbor nije dopao. Snalazili su se kako je ko znao i umeo, a sam Mihajlo – napravio je jelo koje je oduševilo nepca sudija.
Pileći batak se skuva u vodi sa kurkumom, belim lukom i peršunom mladog luka.
Višak kože se proprži, pa se na toj masti proprže šalot, beli luk i pirinač, i kasnije se bujonom u kojem se kuvao batak naliva se pirinač.
Služi se sa soja sosom i vrućim uljem od mladog luka.
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Za kraj druge nedelje, odnosno u četvrtoj epizodi nove sezone "MasterChefa Srbija", kuvari u crnim keceljama su imali zadatak da pripremaju rižoto!
18.4.2025. 22:13
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24
Teodora Spasojević napravila je kolač sa cveklom, aromatizovanom ružinom vodicom, lešnik koricama i maskarpone musom i izazvala oduševljenje sudija.
11.4.2025. 23:12
Nina Došen je svoj recept Lava kolač sa gelom od cvekle i ganazom, posvetila gostujućem sudiji i prošlogodišnjoj pobednici "MasterChef Srbija", Anji Đukić.
11.4.2025. 23:12