TRI SJAJNA načina pripreme ostriga po MASTERCHEF RECEPTIMA!
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Okrepljujuća čorbica koja će probuditi sva vaša čula.
Foto: Prva TV Printscreen
8.11.2024.|22:21
Izvor: Prva TV
Sastojci:
Postupak:
Glavicu luka iseckati na kockice i izdinstati luk na vodi sa malo soli. Glavu šarana prepoloviti kako bi brže pustila masnoću i oprati sukrvicu kako čorba ne bi bila gorka. U lonac staviti ribu, naliti sok od paradajza, belo vino i vodu. Posoliti, dodati biber i lovorov list. Čorbu dovesti do tačke ključanja.
Kada čorba proključa dodati slatku, dimljenu i ljutu papriku. Čorba treba da ključa sat vremena i ne treba je mešati, dovoljno je protresti lonac nekoliko puta dok riba ne ispliva na površinu.
Nakon što je riba skuvana, izvaditi je i očistiti od kostiju.
Čorbu procediti, vratiti očišćenu ribu i servirati.
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Ukoliko ste ljubitelj kuvanja u spremanju ovog jela ćete posebno uživati.
20.11.2025. 22:18
Uz pravilno doziranje začina, dobijate jelo koje će oduševiti i najveće kritičare.
6.11.2025. 22:08
Sanja je ovim tanjirom – izgledom i ukusom, oduševila sudije! Donosimo vam recept!
4.12.2025. 22:31
Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.
4.12.2025. 22:31
Srđan je još jednom bio najbolji od najboljih. Spremio je brancin file sa koricom, tartar u wonton korpici, paštetu od jetre, jus od kostiju i povrtni garnirung koji je oduševio sudije!
3.12.2025. 22:28
Predstavljamo vam recept za sarmu po recepturi sudije Ljubice Komlenić.
27.11.2025. 22:15
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Ukoliko ste ljubitelj kuvanja u spremanju ovog jela ćete posebno uživati.
20.11.2025. 22:18