TRI SJAJNA načina pripreme ostriga po MASTERCHEF RECEPTIMA!
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Ukoliko želite da napravite zdravu, a ukusnu verziju burgera, ovaj recept je prava stvar za vas.
Foto: Prva TV Printscreen
7.11.2024.|22:36
Izvor: Prva TV
Tikvica pomfrit :
Seći tikvicu na komade kao pomfrit. Pokriti komadiće sa uljem pa uvaljati u brašno od palente. Staviti u rernu na 220C, 30 minuta.
Mornay sos
U šerpicu istopiti puter pa dodati brašno i pržiti 60 sekundi. Dodajte mleko i mešajte da se sve spoji. Dodajte sir i mešajte dok se ne sve ne sjedini.
Hleb sa boranijom:
Očistiti i seći boraniju na male komade. Pržiti na puteru sa malo soli, dok ne omekša.
Spojiti jaje brašno i vodu da se napravi smesa, gusta. Dodati boraniju. Pržiti u tiganju na malo maslinovog ulja.
Burger meso:
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27
Ukoliko ste ljubitelj kuvanja u spremanju ovog jela ćete posebno uživati.
20.11.2025. 22:18
Uz pravilno doziranje začina, dobijate jelo koje će oduševiti i najveće kritičare.
6.11.2025. 22:08
Superfinalistkinja Sanja Berić pripremala je pačeće grudi u sosu voćnom sosu sa espumom od batata sa šafranom, konfitiranim kajsijama. Donosimo vam recept!
5.12.2025. 22:41
Sanja je ovim tanjirom – izgledom i ukusom, oduševila sudije! Donosimo vam recept!
4.12.2025. 22:31
Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.
4.12.2025. 22:31
Srđan je još jednom bio najbolji od najboljih. Spremio je brancin file sa koricom, tartar u wonton korpici, paštetu od jetre, jus od kostiju i povrtni garnirung koji je oduševio sudije!
3.12.2025. 22:28
Predstavljamo vam recept za sarmu po recepturi sudije Ljubice Komlenić.
27.11.2025. 22:15
Sudije MasterChefa su bile oduševljene ovim jelom, a sigurni smo da ćete i vi.
21.11.2025. 22:27