
Sufle od bele čokolade po recepturi takmičara "MasterChef Srbija" - sudije je OBORIO SA NOGU!
Oduševite ukućane sjajnom poslasticom, kao što je Aleksandar Marinković sudije "MasterChef Srbija".
1.6.2025. 7:42
Ukoliko želite da napravite zdravu, a ukusnu verziju burgera, ovaj recept je prava stvar za vas.
Foto: Prva TV Printscreen
7.11.2024.|22:36
Izvor: Prva TV
Tikvica pomfrit :
Seći tikvicu na komade kao pomfrit. Pokriti komadiće sa uljem pa uvaljati u brašno od palente. Staviti u rernu na 220C, 30 minuta.
Mornay sos
U šerpicu istopiti puter pa dodati brašno i pržiti 60 sekundi. Dodajte mleko i mešajte da se sve spoji. Dodajte sir i mešajte dok se ne sve ne sjedini.
Hleb sa boranijom:
Očistiti i seći boraniju na male komade. Pržiti na puteru sa malo soli, dok ne omekša.
Spojiti jaje brašno i vodu da se napravi smesa, gusta. Dodati boraniju. Pržiti u tiganju na malo maslinovog ulja.
Burger meso:
Oduševite ukućane sjajnom poslasticom, kao što je Aleksandar Marinković sudije "MasterChef Srbija".
1.6.2025. 7:42
Teodora Spasojević, takmičarka "MasterChef Srbija", predstavlja vam recept za ukusnu poslasticu sa makom i višnjama.
29.5.2025. 22:47
Predstavljamo vam predjelo "Rubin i smaragd na tanjiru" - jelo po recepturi Aleksandra Marinkovića, takmičara "MasterChef Srbija".
29.5.2025. 22:28
U 20. epizodi sedmoro takmičara je kuvalo zajedno sa sudijom Filipom Ćirićem, jelo po njegovom izboru. Reč je o grilovanim telećim brizlama sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, žuom od crnog luka sa baharat začinom i pireom od karfiola.
13.6.2025. 22:25
Najbolju varijantu dubai poslastice sa kadaifom, čokoladom i pistaćima ovog četvrtka napravila je Nina Došen koja se odmah plasirala na balkon.
12.6.2025. 22:20
Dezert koji je sve oborio s nogu u 19. epizodi treće sezone "MasterChefa Srbija" je specijalitet Teodore Spasojević koja je od kadaifa, čokolade i pistaća napravila Dubai gomboce.
12.6.2025. 22:20
Omiljeni recept sina, doneo je Nini sreću!
6.6.2025. 22:32
Pileći batak i karabatak sa pireom i kafom, maskarponeom, mocarelom i sosom od narandže, Vesni je doneo pregršt pozitivnih komentara sudija!
6.6.2025. 22:32
Bakalar sa pireom od paškanata i planktona, aromatizovanim batatom, pohovanim ribljim škembićem i uljem od mirođije!
5.6.2025. 22:25