
"Chicken Biryani" - spoj piletine i pirinča kakav još niste okusili
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Ukoliko ste ljubitelj sira i testa, ovaj recept će vam se sigurno dopasti.
Foto: Prva TV Printscreen
5.12.2024.|22:34
Izvor: Prva TV
Ravioli:
Umesiti testeninu i ostaviti da odstoji 15 minuta u frižideru. Podeliti testo na pola i izvući dve velike trake. Između traka postaviti listove bosiljka i provući kroz mašinu da se spoji.
Napraviti punjenje od rikota sira, tostiranih pinjola i grana padano sira. Umešati sve sastojke u kompaktnu smesu. Posoliti po ukusu.
Formirati ravioli i kuvati oko 3 minuta u ključaloj slanoj vodi. Završiti ih na puteru.
Sos od paradajza:
Oblanširati paradajz i iseckati na kockice. Na malo maslinovog ulja propržiti paradajz, dodati majčinu dušicu, balzamiko, so i biber. Dodati malo vode. Potrebno je malo ukuvati sos i dobro izblendirati.
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Takmičari MasterChef Srbija su se oprobali u indijskoj kuhinji, a ovo jelo je mnogima zadalo glavobolje.
25.4.2025. 22:36
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Takmičari MasterChef Srbija su se oprobali u indijskoj kuhinji, a ovo jelo je mnogima zadalo glavobolje.
25.4.2025. 22:36
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Za kraj druge nedelje, odnosno u četvrtoj epizodi nove sezone "MasterChefa Srbija", kuvari u crnim keceljama su imali zadatak da pripremaju rižoto!
18.4.2025. 22:13
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24