Horoskop otkriva i prave smernice kada je reč o emotivnim kombinacijama. koje se neverovatno privlače, ali čiji je razlaz neizbežan. Između njih se razvija neverovatna privlačnost, koja rezultira složenim odnosima, koji se završavaju svađama i suzama.

Ovo je lista 9 najgorih horoskopskih parova, koji se  privlače magnetski, a uopšte se ne slažu.

1. Vodolija i Rak

Oni su poput magneta. Vodolija svojim hladnim i distanciranim stavom izluđuje Raka i na kraju ga potiskuje. Njihov odnos se postaje toksičan jer imaju različit pristup vezama i životu. Vodolije nikada neće moći da dobiju slobodu od Raka, a one nikada neće moći da nateraju Raka da se oseća voljeno.

2. Rak i Vaga

Koketna i privlačna Vaga na prvi pogled osvaja Raka, kome je stalno potrebna podrška. Njihova veza je romantična, uzbudljiva i magična, ali... ne traje dugo! Rak i Vaga različito doživljavaju sentimentalne odnose. Rak želi da izrazi svoja osećanja, ali deluje hladno, a Vaga je uvek otvorena za novo iskustvo.

3. Ovan i Bik

Na trećem mestu su Ovan i Bik. Ovan je nezavisan znak, čak i u ljubavi, a Bik ima urođenu potrebu za brigom i porodicom. Njihovi elementi vatra i zemlja su nekompatibilni. Često njihova veza nastaje iz veoma jake privlačnosti, ali se uvek završi ne baš slavno.

4. Ribe i Blizanci

Ribe i Blizanci su neverovatno slični: rezervisani i veseli. Nije čudno što privlače jedno drugo. Ali to što su slični ne znači da mogu biti zajedno. Ribe guše Blizance, a oni sanjaju o ličnom prostoru. Početak je zabavan i nabijen strašću, a onda... Zbogom.

5. Lav i Škorpija

Lava uvek privlači Škorpija jer je Škorpija obavijena aurom misterije, nesalomiv je i hrabar znak. Lav se ne oseća samouvereno u ovoj vezi, na sve načine pokušava da razume i dešifruje Škorpiju, koja je neshvatljiva sa emocionalne tačke gledišta. Ljubav u ovom paru pretvara se u neprekidnu borbu. Oba znaka će kontrolisati odnos, ući u sukob oko svega dok se ne oproste.

6. Ovan i Škorpija

Vatreni i strastveni, često su seksualno privučeni jedno drugom. Ovan i Škorpija imaju velike emocije u spavaćoj sobi, ali svakodnevni život je stalna neslaganja. Iz tog razloga veza se raspada zbog nerešenih problema.

7. Blizanci i Devica

Ovim znakovima zodijaka vlada Merkur i na prvi pogled mogu izgledati kompatibilni za sklapanje para. Blizanci i Devica su duhoviti i veoma inteligentni. Ali u stvari, Devica se veoma razlikuje od Blizanaca. Priroda Blizanaca e prevrtljiva, što zamara Devicu, koja na sve moguće načine kontroliše partnera.

8. Lav i Jarac

Lav i Jarac izgledaju kao idealan par, i nije slučajno što su privučeni jedno drugom. Jarac se oseća bezbedno s ponosnim i snažnim Lavom, a Lav je zaintrigiran. Nakon početne strasti i privlačnosti, Lav postaje nesiguran i smetaju mu Jarčeve stalne kritike. Razlaz je neminovan.

9. Strelac i Jarac

Suprotnosti se privlače kao Strelac i Jarac. Prvi je iskren i strastven, drugi stidljiv i konzervativan. Rezultat je eksplozivan, sa velikom seksualnom tenzijom koja ih gura da se bolje upoznaju i istraže. Ali čim prođe zanesenost, ova zajednica pada na testu rutine.

Povezane vesti