Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a to su Škorpija, Strelac i Vodolija. Sa Škorpijom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpija zaziru od tajni i kriju sve jedno od drugog.

Ljubav sa Strelcem je poput magneta, jer su ova dva vatrena znaka jednostavno toliko privučena da ne mogu da odole jedno drugom. Vodolija zvuči kao najsavršeniji izbor za Ovna.

Bik

Bik se dobro slaže sa Bikom. To je prijatan odnos pun ljubavi sa dobrom osnovom koji traje veoma dugo, možda čak i ceo život. I imaju mnogo toga zajedničkog sa Devicom. Oba su zemljani znaci, pa se odlično razumeju, cene iste stvari i vrline.

Tu je i Jarac sa kojim Bik može da oseti veliku ljubav, poštovanje, razumevanje i divljenje.

Blizanci

Blizanci se dobro slažu sa Vodolijom. Oboje su vazdušni znaci, a njihov odnos je pomalo magičan. Oni su u stanju da slede isti životni put bez obzira gde se taj put završava.

A veza sa Ribama bi mogla da potraje, jer su intelektualno veoma kompatibilne. Ali, u ovom slučaju je neophodna spremnost obe strane na kompromis.

Rak

Za Raka, neko rođen u znaku Riba je savršen izbor. To su vodeni znaci čiji odnos može biti lep, prirodan i duhovan. Čak je moguće da se sretnu kao srodne duše i ostanu zajedno doživotno.

Lav

Lav i Vaga su veoma dinamičan par koji privlače pažnju gde god da se pojave, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Kada se jednom sretnu, brinu jedno o drugom i imaju odlične predispozicije za dugu i srećnu vezu.

Devica

Devica se dobro slaže sa Jarcem, a neki ovu kombinaciju nazivaju rajskom. Oba znaka imaju veoma čvrst karakter, realni, vredni i brižni. Veza Devica-Jarac može trajati ceo život.

Ilustracija; Foto: wavebreakmedia/Shutterstock

Vaga

Vaga se fantastično slaže sa drugom Vagom, jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugo, ali i u sam pojam ljubavi i sve što je sa njom povezano.

Škorpija

Veza između Škorpije i Riba puna je privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka neguju ovaj odnos sa podjednakom pažnjom, on će sigurno trajati veoma dugo.

Strelac

Strelac savršeno dopunjuje Ovna. Ovo su vatreni znaci puni energije i strasti, a kada se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno ka drugom, i to jače od njih.

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i srećnu vezu. Oba znaka cene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumevanje. Oni su porodično orijentisani ljudi čiji je cilj da stvore nešto u životu.

Vodolija

Kada se Vodolija spoji sa Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Savršeno se dopunjuju, vole aktivan život, prirodu, druženje…

Riba

Kao što smo spomenuli u slučaju Raka, Ribe i Rak se savršeno slažu. Njihov odnos je miran, prirodan, prijatan i duhovan. Lako mogu da izdrže ceo život i da uživaju u međusobnom društvu do poslednjeg trenutka.

Povezane vesti