Vegetarijanski burger punjen pasuljem, leblebijama i grisinama im je obezbedilo mesto na balkonu, i zato vam njihov recept prenosimo u celosti...

Sastojci:
  • Minut pire
  • Jaja
  • Gustin
  • Kvasac
  • Bademovo mleko
  • So
  • Pasulj
  • Leblebije
  • Grisine
  • Kiseli krastavcici
  • Ananas
  • Ljute papricie
  • Beli luk
  • So
  • Biber

Za lepinju: pomesati suve sastojke, pa umesati sa kvascem i jajima. Peci na vrelom tiganju.

Za burger: Izblendati pasulj, leblebije, grisine, papricice, beli luk, so i biber. Izmesati sastojke, napraviti burgere i ostaviti da se hladi do pecenje.

Tostirati leblebije i staviti preko burgera.

Salsu napraviti od grilovanog ananasa,ljute papricice i kiselih krastavcica.

Povezane vesti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom
Recepti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom

Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.

4.12.2025. 22:31

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom
Recepti

Jelenine MEKIKE sa pastrmkom

Elegantna mini mekika punjena ručno pravljenim svežim sitom od ovčjeg mleka obogaćenim potočarkom sa reke Gradac, simbolom čistog izvora. U srcu punjenja nalazi se riet od dimljene pastrmke, dok vrh jela nosi raskošnu krošnju tankih listića tartufa.

4.12.2025. 22:31