
Jagnjetina sa salsom i prilogom od tapioke i edamamea
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
Budući da takmičari u eliminacionom kuvanju u šestoj epizodi nisu imali mogućnost da namirnice termički obrađuju, Milica je bila vrlo hrabra! Pravila je tiramisu, ali sa kafom koja nije skuvana, a nije imala kako ni da obradi slatku pavlaku...
Foto: Prva
4.10.2024.|22:32
Izvor: prva.rs
Pravila je tiramisu, ali nešto izmenjenu varijantu - na samom vrhu je dodala breskve! Recept vam donosimo u nastavku:
Umutiti slatku pavlaku, zatim dodati žumance i maskarpone sir, pa sve zajedno promešati. Dodati šećera u prahu po ukusu. Piškote umakati u kafu, i ređati na tanjir.
Premazivati piškote filom koji ste umutili. Ponoviti postupak još jednom. Filom namazati kolač okolo, da se dobije lepa kocka. Posuti kakaom.
Breskve iseći na tanke krugove i karamelizovati sa smeđim šećerom. Iseći krugove na pola i poslagati odgore.
Dodati listić nane na vrh. Poslužiti hladno.
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Svaki zalogaj ovog jela je priča za sebe.
8.5.2025. 22:22
Predstavljamo vam recept za štrudlu sa makom, po recepturi sudija "MasterChef Srbija", a koju su takmičari morali da spreme pred kamerama.
2.5.2025. 22:10
Predstavljamo vam recept Anđele Talić, takmičarke treće sezone "MasterChef Srbija".
1.5.2025. 23:03