Dubai gomboce
Dezert koji je sve oborio s nogu u 19. epizodi treće sezone "MasterChefa Srbija" je specijalitet Teodore Spasojević koja je od kadaifa, čokolade i pistaća napravila Dubai gomboce.
12.6.2025. 22:20
U petoj epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija", plavi tim je odlučio da za glavno jelo napravi file pastrmke, sa povrćem kao dodatkom. U nastavku vam donosimo recept...
Foto: Prva
3.10.2024.|22:27
Izvor: prva.rs
Na tihoj vatri prodinstati crni luk, zatim dodati celer, šargarepu, tikvice i paradajz (sve seckano na kockice). Naliti paradajz pelatom i krčkati do željene gustine. Začiniti solju, biberom.
File pastrmke premazati puterom i posoliti. Peći u rerni 10 do 12 minuta. Pre serviranja posuti peršunom i limunovim sokom.
Dezert koji je sve oborio s nogu u 19. epizodi treće sezone "MasterChefa Srbija" je specijalitet Teodore Spasojević koja je od kadaifa, čokolade i pistaća napravila Dubai gomboce.
12.6.2025. 22:20
Najbolju varijantu dubai poslastice sa kadaifom, čokoladom i pistaćima ovog četvrtka napravila je Nina Došen koja se odmah plasirala na balkon.
12.6.2025. 22:20
Omiljeni recept sina, doneo je Nini sreću!
6.6.2025. 22:32
Najbolju varijantu dubai poslastice sa kadaifom, čokoladom i pistaćima ovog četvrtka napravila je Nina Došen koja se odmah plasirala na balkon.
12.6.2025. 22:20
Dezert koji je sve oborio s nogu u 19. epizodi treće sezone "MasterChefa Srbija" je specijalitet Teodore Spasojević koja je od kadaifa, čokolade i pistaća napravila Dubai gomboce.
12.6.2025. 22:20
Pileći batak i karabatak sa pireom i kafom, maskarponeom, mocarelom i sosom od narandže, Vesni je doneo pregršt pozitivnih komentara sudija!
6.6.2025. 22:32
Omiljeni recept sina, doneo je Nini sreću!
6.6.2025. 22:32
Bakalar sa pireom od paškanata i planktona, aromatizovanim batatom, pohovanim ribljim škembićem i uljem od mirođije!
5.6.2025. 22:25
Oduševite ukućane sjajnom poslasticom, kao što je Aleksandar Marinković sudije "MasterChef Srbija".
1.6.2025. 7:42