
"Chicken Biryani" - spoj piletine i pirinča kakav još niste okusili
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
U petoj epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija", plavi tim je odlučio da za glavno jelo napravi file pastrmke, sa povrćem kao dodatkom. U nastavku vam donosimo recept...
Foto: Prva
3.10.2024.|22:27
Izvor: prva.rs
Na tihoj vatri prodinstati crni luk, zatim dodati celer, šargarepu, tikvice i paradajz (sve seckano na kockice). Naliti paradajz pelatom i krčkati do željene gustine. Začiniti solju, biberom.
File pastrmke premazati puterom i posoliti. Peći u rerni 10 do 12 minuta. Pre serviranja posuti peršunom i limunovim sokom.
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Takmičari MasterChef Srbija su se oprobali u indijskoj kuhinji, a ovo jelo je mnogima zadalo glavobolje.
25.4.2025. 22:36
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Ne sumnjamo da je ovde svaki zalogaj priča za sebe.
25.4.2025. 22:42
Takmičari MasterChef Srbija su se oprobali u indijskoj kuhinji, a ovo jelo je mnogima zadalo glavobolje.
25.4.2025. 22:36
Slasno punjenje i šećerne niti će vam se topiti u ustima.
24.4.2025. 22:29
Za kraj druge nedelje, odnosno u četvrtoj epizodi nove sezone "MasterChefa Srbija", kuvari u crnim keceljama su imali zadatak da pripremaju rižoto!
18.4.2025. 22:13
U trećoj epizodi "MasterChefa Srbija" bilo je prilično napeto, jer su se plavi i crveni tim borili za mesto na balkonu! Ipak, plavi tim je bio za nijansu bolji, a prednost su dobili samo zahvaljujući odličnom dezertu!
17.4.2025. 22:24
U trećoj epizodi treće sezone "MasterChef Srbija" pobedu je odneo plavi tim pod vođstvom Teodore Spasojević, koja je zajedno sa svojim kolegama za predjelo pravila babaganuš od patlidžana sa musom od parmezana.
17.4.2025. 22:24