Reč je o glumcu Dejanu Cicmiloviću, koji u seriji tumači lik Mikija Tambure, vlasnika kluba "Fejm" i čovek iz krimogenog miljea. Iako svim silama pokušava da se odupre mračnom svetu, Miki Tambura ipak završava iza rešetaka, da mu ni sin - inspektor Nebojša Tambura, ne može niti želi da pomogne. 

Prve glumačke korake Dejan je napravio krajem 80-ih prošlog veka, kada je dobio ulogu u pozorišnoj predstavi "Ruženje naroda u dva dela", a zatim u predstavama "Koštana", "Balkan ekspres", "Ukroćena goropad", "Hamlet rimejk", "Kraljević Marko" i drugim...

Paralelno sa pozorištem, gradio je karijeru i na televiziji, pa je tako zaigrao i u kultnim serijama "Gore-dole" i "Porodično blago", a zatim i u serijama "Selo gori, a baba se češlja", "Koreni", "Nemanjići", "Žigosani u reketu", "Vreme zla", pa čak i u seriji "Porodica", koja je prošle godine, nakon premijernog emitovanja, izazvala odlične reakcije kod publike. 

O svom privatnom životu glumac nikada nije govorio za medije, i kad god bi se pojavio u javnosti, pričao bi isključivo o poslovnim poduhvatima. 

Foto: Prva TV Printcreen

Dejan Cicmilović je rođen u Prištini, srednju glumačku školu završio je u Nišu, i dan-danas je vezan za ovaj grad, toliko da pojedine predstave upravo igra u niškom Narodnom pozorištu. 

Cicimilović je profesionalni pozorišni anganžam započeo u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu, dok je 1997. godine glumu diplomirao na Fakultetu umetnosti u Prištini.

Pedagoškim radom se bavi od 2005. godine, a 2019. je dobio status redovnog profesora na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.

Sve propuštene epizode vaše omiljene porodične serije "Igra sudbine" možete pogledati na našem sajtu, KLIKOM OVDE!