Skoro deceniju i po kasnije, interesovanje za njihov život, rast, razvoj i lepotu ne jenjava. Karijeru im od starta vodi majka Džaki Klements, ali je sada u žižu javnosti dospeo njihov otac i svima je postalo jasno od koga su Ava i Lea nasledile zanosnu lepotu.

Iako se do sada dosta govorilo o mami Džeki, koju su mahom optuživali za iskorišćavanje maloletnih bliznakinja i zarađivanje na njihovoj lepoti, upoređivali je sa Kris Džener, majkom i menadžerkom ženskog dela loze Kardašijan - Džener porodice, tata Kevin Klements je nekako ostao u senci, iako je nekadašnji američki reprezentativac u plivanju i osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2003. godine, kao i učesnik Olimpijskih igara u Atini naredne godine.

Ipak, nakon skoro 13 godina života u 'drugom planu', Kevinov izgled je došao na čelo fizičkih atributa porodice Klements, pa su njegove fotografije postale viralne na društvenim mrežama, a oduševljene žene mahom su komentarisale da im je potpuno jasno od koga su devojčice nasledile savršenu fizionomiju kojoj se svi dive.

4 godine borbe sa leukemijom

Inače, Kevinu (34), je oktobra 2019. dijagnostikovan T-ćelijski akutni limfoblastični limfom i leukemija, redak i agresivan oblik raka.

Dan nakon saznanja, Kevin je započeo intenzivan režim hemoterapije, a četiri godine kasnije, u avgustu ove godine, nekadašnji sportista je obavestio javnost da je uspešno pobedio opaku bolest, nakon što je nekoliko meseci ranije uradio transplantaciju koštane srži, koju je dobio od svog brata Krisa.

Danas ga na Instagramu prati skoro četvrt miliona ljudi, a plivanja se nije odrekao i radi kao trener jednog ženskog tima u katoličkoj školi u Kaliforniji.

 
 

Povezane vesti