Kako izbor pića može reći o karakteru osobe? Kafa je odlična za razbuđivanje rano ujutru. A čaj će vas opustiti, umiriti i oraspoložiti, posebno ako mu dodate poslastice. Zanimljiv test reći će vam sve o vašim navikama, izborima i tajnama.

Uz pomoć ovog testa ličnosti bolje ćete upoznati sebe. Samo treba da odlučite koje piće više volite. Da li je to čaj ili kafa? Čega ste najveći ljubitelj i bez kakvog pića ne možete da zamislite svoj dan - mirisnog biljnog, crnog, zelenog čaja ili aromatičnog kapućina, latte ili espressa?

Čaj

Ako izgubite, obožavate sedeljke u kojima uglavnom birate čaj - ambiciozna ste osoba puna mnogo planova. Znate kako da postavite sebi velike ciljeve i ništa neće moći da vas spreči da dođete do uspeha. Lako nalazite zajednički jezik sa ljudima i prilično ste društveni. Cenite porodicu, prijatelje, ukusnu hranu i prilično autentično birate odeću.

Kafa

Ako ste spremni da prošetate nekoliko stanica do svog omiljenog kafića na šoljicu aromatične kafe, uporni ste, izbirljivi, pametni i cenite svaki trenutak radosti. Naravno, posao zauzima veliko mesto u vašem svakodnevnom životu, ali znate da se opustite i sa zadovoljstvom naučite nove stvari. Mnogo vremena posvećujete ličnom razvoju i stalno pronalazite nove hobije za sebe. Kod odeće birate praktičnost, ali sa odličnim estetskim ukusom.

Ostala pića

Ako niste ljubitelj ni kafe ni čaja, to ukazuje na vaš promenljiv karakter i neku nedoslednost. Vi ste kreativna osoba koja ceni umetnost, kulturu i dobru muziku. Najveće zadovoljstvo vam je da prisustvujete koncertu ili pogledate novu predstavu. Uvek ste okruženi prijateljima koji vas cene zbog vašeg suptilnog humora, oštrog uma, direktnosti i ljubaznosti, piše sajt Hochu ua.