Naime, korisnik po imenu Vali 12 sati je jeo jagode bez prestanka, što je zabeležio kamerom, a potom podelio sa svojim pratiocima.

Njegova objava je u kratkom roku postala toliko viralna, da je na kraju pregledana više od 220 miliona puta.

Val je u opisu objave objasnio kako je u posudu od 100 litara stavio mnogo jagode, nakon čega je počeo da ih jede, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

"Ako je ovo istina, mora da je sada u toaletu", "Sve vreme razmišljam koliko si buba pojeo do sada", "Priča se da se sutradan pretvorio u jagodu", bili su neki od komentara ispod njegove objave. Ipak, nisu svi poverovali da je pojeo toliko jagoda, a to su i obrazložili u komentarima.

"12 sati jede, a svetlost napolju se ne menja kako da ne", „Hoćeš da mi kažeš da je stajao u skoro istom položaju i stalno žvakao 12 sati? Prevarant!", "Sjajne veštine uređivanja", neke su od reakcija ljudi.

Inače, Vali je i pre ovoga objavljivao snimke kako iz iste te posude jede kokice i grickalice, ali je video u kom jede jagode postao njegova najpopularnija objava. Pored milionskih pregleda, Valija na TikToku prati i više od 800 hiljada korisnika.