Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

životne priče

SVEDOKINJA VREMENA bez dlake na jeziku: Mirijam Margolis otkrila zašto se ZALJUBILA u KOLEGINICU koliko je nerviraju dva Martina: Stiv i Skorseze
Životne priče

SVEDOKINJA VREMENA bez dlake na jeziku: Mirijam Margolis otkrila zašto se ZALJUBILA u KOLEGINICU koliko je nerviraju dva Martina: Stiv i Skorseze

Glumica koja je u "Hari Poter" filmovima glumila profesorku Spraut, Mirijam Margolis, napunila je 85. godina, a ovo su neki urnebesni detalji iz njenih memoara.

18.5.2026. 12:08

Ljubavna priča EDIT PJAF i 20 godina MLAĐEG Grka: Toliko ju je VOLEO da je tražio da ga SAHRANE kraj njenih NOGU
Životne priče

Ljubavna priča EDIT PJAF i 20 godina MLAĐEG Grka: Toliko ju je VOLEO da je tražio da ga SAHRANE kraj njenih NOGU

Iako je umrla pre 63 godine, Edit Pjaf nikada nije nestala iz kolektivne svesti, kako zbog vanvremenskih pessama, tako i priča o muškaracima koje je volela i koji su je voleli - više od života.

17.5.2026. 12:00

Ovaj Džejms Bond se NE ZABORAVLJA: On je SLIKAR, PROFESIONALNI GUTAČ VATRE i NAJSE*SI MUŠKARAC
Životne priče

Ovaj Džejms Bond se NE ZABORAVLJA: On je SLIKAR, PROFESIONALNI GUTAČ VATRE i NAJSE*SI MUŠKARAC

Jedan od najpopularnijih glumaca i po mišljenju mnogih najbolji Džejms Bond posle Šon Konerija, nekadašnji irski zavodnik Pirs Brosnan, danas slavi 73. rođendan, a ovo je 10 manje poznatih činjenica o njemu.

16.5.2026. 13:00

BORILA SE protiv opake bolesti, sada je jedna od FAVORITKINJA EVROVIZIJE: Ko je Delta Gudrem?
Životne priče

BORILA SE protiv opake bolesti, sada je jedna od FAVORITKINJA EVROVIZIJE: Ko je Delta Gudrem?

Australijska pop zvezda Delta Gudrem, koja se u Beču takmiči s pesmom "Eclipse", nada se da će prvi put doneti slavu Australiji na Evroviziji.

15.5.2026. 12:00

DESET iznenađujućih ČINJENICA o Džordžu Lukasu: "SREĆA sa sobom nosi i OLUJE"
Životne priče

DESET iznenađujućih ČINJENICA o Džordžu Lukasu: "SREĆA sa sobom nosi i OLUJE"

Dana 14. maja 1944. godine, rođen je Džordž Volton Lukas Mlađi, poznatiji kao Džordž Lukas. Slavni reditelj, scenarista i producent je duže od četiri decenije jedno od najvećih holivudskih imena.

14.5.2026. 12:00

Mašinovođa je zaustavio voz i SPASIO ŠTENE koje je trčalo po šinama - Odlučio je da je UDOMI, a evo i KAKO je kuca dobila NAJLEPŠE IME
Životne priče

Mašinovođa je zaustavio voz i SPASIO ŠTENE koje je trčalo po šinama - Odlučio je da je UDOMI, a evo i KAKO je kuca dobila NAJLEPŠE IME

Potez ovog humanog mašinovođe je raznežio celu Srbiju.

13.5.2026. 10:53

Bila je DIZNIJEVA ZVEZDA, pa je postala POP SENZACIJA: Ona je KRALJICA MEMA i jedna od retkih osoba koja je ALERGIČNA NA JABUKE
Životne priče

Bila je DIZNIJEVA ZVEZDA, pa je postala POP SENZACIJA: Ona je KRALJICA MEMA i jedna od retkih osoba koja je ALERGIČNA NA JABUKE

Pevačica i glumica Sabrina Karpenter, odnosno pop senzacija, kako su je brojni mediji proglasili, danas slavi 27. rođendan.

11.5.2026. 12:00

Sve tajne irskog muzičara: "Ja sam egzibicionista koji voli da slika ono što ne može da vidi"
Životne priče

Sve tajne irskog muzičara: "Ja sam egzibicionista koji voli da slika ono što ne može da vidi"

Legendarni pevač Bono Voks, koji tačno pola veka predvodi jedan od najboljih rok bendova na svetu, 10. maja, slavi 66. rođendan.

10.5.2026. 12:00

Za njenu NAKLONOST borili su se SINATRA, KISINDŽER i TRAMP, a ona je jedva čekala da ostari: "LEPOTA JE ZASTRAŠUJUĆA!"
Životne priče

Za njenu NAKLONOST borili su se SINATRA, KISINDŽER i TRAMP, a ona je jedva čekala da ostari: "LEPOTA JE ZASTRAŠUJUĆA!"

Slavna glumica Kendis Bergen ovog 9. maja puni 79. godina, a ovo je priča o njenom turbulentnom životu.

9.5.2026. 12:00

Pol Makartni nikad nije prežalio MAJČINU SMRT: "Pojavila se u snu i ubeđivala me je: 'PUSTI, NEKA BUDE'"
Životne priče

Pol Makartni nikad nije prežalio MAJČINU SMRT: "Pojavila se u snu i ubeđivala me je: 'PUSTI, NEKA BUDE'"

Na današnji dan, 8. maja 1970. godine, "Bitlsi" su objavili 12, ujedno i poslednji album "Let It Be". Tekst za naslovnu numeru napisao je Pol Makartni u spomen svojoj majci.

8.5.2026. 12:00

Mislila je da je AROGANTAN, nakon 3 dana su SPAVALI, a posle 21 dan ju je ZAPROSIO! Ljubavna priča Kejt Blančet i Endrua Aptona ruši sve predrasude!
Životne priče

Mislila je da je AROGANTAN, nakon 3 dana su SPAVALI, a posle 21 dan ju je ZAPROSIO! Ljubavna priča Kejt Blančet i Endrua Aptona ruši sve predrasude!

Mnogi misle da se ovakve ljubavne priče dešavaju samo na filmu, međutim...

7.5.2026. 12:00

Imala je 7 godina kada ju je otac UVUKAO U "VERSKI POKRET" Čak 15 godina su joj drugi DIKTIRALI ŽIVOT, a onda se sve promenilo!
Životne priče

Imala je 7 godina kada ju je otac UVUKAO U "VERSKI POKRET" Čak 15 godina su joj drugi DIKTIRALI ŽIVOT, a onda se sve promenilo!

Život glumice Glen Klous dostojan je filmskog platna.

6.5.2026. 12:00

Svet ju je doživljavao kao NEDODIRLJIVU PRINCEZU, a u sebi je vodila velike bitke! Sin Odri Hepbern progovorio o majčinim NAJTEŽIM TRENUCIMA
Životne priče

Svet ju je doživljavao kao NEDODIRLJIVU PRINCEZU, a u sebi je vodila velike bitke! Sin Odri Hepbern progovorio o majčinim NAJTEŽIM TRENUCIMA

Nakon 33 godine od smrti legendarne Odri Hepbern, njen sin otkriva pakao kroz koji je prolazila.

5.5.2026. 12:00

"PONOVO SAM UČILA DA HODAM I PONOVO SAM UČILA DA JEDEM" Jednog dana se probudila sa BOLOM U STOMAKU i to je bio početak jedne velike BORBE ZA ŽIVOT
Životne priče

"PONOVO SAM UČILA DA HODAM I PONOVO SAM UČILA DA JEDEM" Jednog dana se probudila sa BOLOM U STOMAKU i to je bio početak jedne velike BORBE ZA ŽIVOT

Ona je preživela toksični mega kolon, bolest koju preživi tek jedan posto ljudi.

4.5.2026. 12:00

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 25
Horoskop
ovan
Ovan

Puni ste samopouzdanja pa ako radite iskoristite ovo da pokrenete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – neko želi komunikaciju sa vama i angažovaće se da vas animira i eventualno ubedi na susret. U postojećim vezama zadovoljstvo.

bik
Bik

Ako ste danas u dilemi po bilo kom pitanju, najbolje bi bilo da uzmete malo vremena za sebe i dobro razmislite o svom sledećem potezu. Bitno vam je da uradite ono što je najbolje za vas, ali ne želite ni da drugi budu oštećeni. Zadovoljstvo u ljubavi.

blizanci
Blizanci

Potrebno vam je da vam neko da podršku, ali je pitanje da li će drugi biti u mogućnosti ili u raspoloženju za tako nešto. U odnosu sa partnerom možete delovati nezainteresovano ili distancirano, pa voljena osoba može potencirati na objašnjenju.

rak
Rak

Danas se pred vas mogu postaviti komplikovane situacije koje ćete morati brzo da rešavate. Ukoliko radite ovo može biti vezano za dogovor sa saradnikom. Ili se pak može prebaciti u emotivne odnose gde ćete se objašnjavati sa voljenom osobom oko sitnica.

lav
Lav

One ideje koje imate možete iskoristiti vezano za posao ako radite, ili se ako ne radite posvetiti organizaciji druženja sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Povremeno ste napeti, pa bi vam prijalo da izbacite svu tu energiju iz sebe.

devica
Devica

Danas ćete se posvetiti onim obavezama koje niste stigli da odradite u prehodnim danima. Neće ovoga biti puno, a i vi ste u dobrom raspoloženju, pa sve ide brže nego što ste očekivali. Stići ćete i da se odmorite kod kuće i spremite za izlazak.

vaga
Vaga

Podsticajna energija tokom celog dana, pa ćete završiti više od onoga što ste planirali. Nosi vas talas optimizma, pa ćete i u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom biti dobro raspoloženi, spremni na ustupke i sitne znake pažnje.

škorpija
Škorpija

Imate još neke poslovne obaveze koje morate odraditi, a onda se spremate na susret sa prijateljima ili voljenom osobom. Budite sigurni da ćete verovatno potrošiti dosta, ali daleko od toga da ćete žaliti. Osećate se dobro i želite da uživate.

strelac
Strelac

Promenljivo raspoloženje, pa ćete se čas nadmudrivati sa ljudima oko vas, čas se povlačiti u sebe. Takav modus ponašanja će biti i prema voljenoj osobi, koja neće moći da pohvata šta vam se dešava u glavi. Neki put stvarno umete biti teški.

jarac
Jarac

Razmišljate  da li da poslušate jedan savet i kalkulisaćete „za“ i „protiv“.  Na ovaj način samo možete uspešno blokirati sebe u dnevnim obavezama, pa ostavite odluku za kasnije, kada vam neke stvari budu malo bistrije. Prećutkujete nešto voljenoj osobi.

vodolija
Vodolija

Razmišljate da li da reagujete na reči ili ponašanja od strane kolege ili prijatelja. Mislim da je najbolje da sačekate na dalji rasplet događaja. Danas možete uživati u nečijem društvu ako se više opustite i budete otvoreniji i spremniji na komunikaciju.

ribe
Ribe

Neke ste stvari rešili sa sobom i sada vam je jasno šta morate činiti. Sa lakoćom ćete prolaziti kroz komplikacije, bilo da su one u poslovnom, materijalnom ili emotivnom segmentu. Prema voljenoj osobi pokažite više dobre volje i želje za susretom.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.