Od prve emitovane epizode na Prva TV, tog 20. januara 2020. godine, serija sa više od 1000 nastavaka i dalje ima svoje verne gledaoce koji ne propuštaju da vide šta se to novo događa porodicama Kanački i Ožegović i njihovim prijateljima i protivnicima. Tako će biti i od danas, jer je kreativni tim serije za ovo leto gledaocima pripremio nove dogovštine, a u seriju doveo i nove likove.

Marica Pančetović Pančeta poželela je da svojim najmilijima priušti odmor od svega, pa je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti i odmoriti. Panči tamo upoznaje vlasnika vile...

"Igra sudbine - Letnje intrige" Foto: Aleksandar Krstović Krle

Luka sa Aleksom odlazi u Milano na nedelju mode kako bi konačno oživeo skice svoje pokojne majke Ade Kanački. Društvo braći na tom putu prave Una Zvrk i Lenka...

Senka Kokolj i dalje predano radi u imperiji Kan kapital, naravno tu je Jovana Bošnjak... Ali, upoznaćete i nove likove koji će "začiniti" vruće letnje večeri ispred TV.

Otkrili smo samo neke od mnogih dešavanja "Igre sudbine - Letnje intrige" kako bismo zaintrigirali gledaoce. A, kojih će sve ljubavnih trouglova, poslovnih poteza, osveta, udruživanja, svađi i pomirenja biti, gledaoci će otkrivati svakog dana u 20.00 na Prvoj televiziji.

Jedno je sigurno, mnogo noviteta očekuje vas u "Igri sudbine - Letnje intrige".

Povezane vesti