Marica Pančetović Pančeta poželela je da svojim najmilijima priušti odmor od svega, pa je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti i odmoriti. Panči tamo upoznaje vlasnika vile Mida Pjanovića, čiju će ulogu tumačiti glumac Branko Babović

Mido je odrastao na selu, osnovnu i srednju školu je završio u Sopotu, a srednju u Aranđelovcu. Fakultet nije ni upisivao, nego je otišao u vojsku gde je bio vozač u auto-jedinicama.

Nekoliko godina kasnije, prijatelj mu nudi posao vozača šlepera po severnim delovima Rusije, gde Mido provodi sledećih deset godina. Kada mu je 2015. godine dozlogrdio volan, i kada je nakupio dovoljno novca, vraća se u rodno selo da spasi brak. Jeftino kupuje zemlju na Kosmaju i zida Apartmane Pjanović - ali brak ne spasava.

Razvodi se, ali supruga i nakon razvoda ostaje u njegovoj kući, jer nema gde i nema kud i želi i dalje da kontroliše Midov život...

Ovo je samo delić onoga što vas čeka od 10. juna na Prvoj televiziji, zato ne propustite "Igru sudbine - Letnje intrige", svakog dana u 20.00!

Povezane vesti