Od sudbine se ne može pobeći - tako kažu. A, ima jedna sudbina kojoj mnogi hrle i koja je deo naše televizijske svakodnevice. Serija "Igra sudbine" godinama beleži veliku gledanost i popularnost.

Od prve emitovane epizode na Prvoj televiziji, tog 20. januara 2020. godine, serija sa više od 1000 nastavaka i dalje ima svoje verne gledaoce koji ne propuštaju da vide šta se to novo događa porodicama Kanački i Ožegović i njihovim prijateljima i protivnicima. Tako će biti i od 10. juna, jer je kreativni tim serije za ovo leto gledaocima pripremio nove dogovštine, a u seriju doveo i nove likove.

Na Prvoj televizije od ponedeljka 10. juna u dobro znanom terminu od 20.00 gledajte "Igru sudbine - Letnje intrige".

Marica Pančetović Pančeta poželela je da svojim najmilijima priušti odmor od svega, pa je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti i odmoriti. Panči tamo upoznaje vlasnika vile...

Luka sa Aleksom odlazi u Milano na nedelju mode kako bi konačno oživeo skice svoje pokojne majke Ade Kanački. Društvo braći na tom putu prave Una Zvrk i Lenka.

Una Hristić i Andrija Bošnjak staju na ludi kamen...

Senka Kokolj i dalje predano radi u imperiji Kan kapital, naravno tu je Jovana Bošnjak... Ali, upoznaćete i nove likove koji će "začiniti" vruće letnje večeri ispred TV.

Otkrili smo samo neke od mnogih dešavanja "Igre sudbine - Letnje intrige" kako bismo zaintrigirali gledaoce. A, kojih će sve ljubavnih trouglova, poslovnih poteza, osveta, udruživanja, svađi i pomirenja biti, gledaoci će otkrivati svakog dana od ponedeljka 10. juna u 20.00 na Prvoj televiziji.

Jedno je sigurno, mnogo noviteta očekuje vas u "Igri sudbine - Letnje intrige".

Povezane vesti