Ćerka pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića danas slavi 22. rođendan, a ponosni roditelji su joj javno čestitali.

Pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagram storiju i dirljivo napisala "Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše", dok je i Toni postavio fotografiju sa ćerkom, napisavši:

- Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi.

Foto: Instagram Printscreen/dragana_mirkovic

Pored čestitke, pevačica je takođe na svom Instagram profilu, objavila i nekoliko fotografija iz vile u Beču, pa tako pokazala i kako je prostor bio ukrašen. 

Na velikom trpezarijskom stolu je bilo hrane u izobilju, naravno tu su bili i baloni sa natpisom "Srećan 22. rođendan", kao i velika roze torta, u obliku srca. 

Foto: Instagram Printscreen/dragana_mirkovic

Podsetimo, Dragana se obratila javnosti i saopštila da se razvodi nakon više od dve decenije braka.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.