Spremanje jela je svim takmičarima bilo poprilično uzbudljivo. Ognjen u početku nije znao šta sprema, dosta se oslonio na balkon. Jovana je upala u paniku, nije znala da očisti ribu od kosti. Vesna je spremala mladu jagnjentinu i uprkos tome što prvi put koristi i edamame i tapioku, snašla se jako dobro. Riznić se odlučio sa azijsku kuhinju, kao i Federiko, dok je Aleksandar spremao ribu i špargle.

Gostujući sudija je i ovaj put bio Uroš Ivošević, glavni kuvar Gig restorana, a svoje jelo je prvi predstavio Aleksandar.

-  Riba je savršeno mekana. Aleksandre, definitivno nežno, blago začinjeno. Za moj ukus možda fali malo soli, negde, u bilo kom segmentu - istakao je Nenad. 

- Riba sjajno spremljena, svaka čast. Sos je odličan. Salsa, odnosno povrće koje imaš na tanjiru je termički stvarno perfektno, tako da bravo, bravo - rekao je Uroš.

Šta je Aleksandar imao da kaže o svom jelu i kako je to sve izgledalo, pogledajte u snimku:

Povezane vesti