“GORE NEGO KLJUČALA VODA” Takmičari se opekli na vruć šećer
Topljeni šećer je dostigao temperaturu od čak 150 stepeni, pa i ne čudi što su pojedini takmičari jaukali od bolova kada ga slučajno dotaknu.
Foto: Prva TV Printscreen
24.4.2025.|21:37
Izvor: Prva/J.G.
Podeli:
U završnoj fazi pravljenja krokembuša, takmičari su profiterolice "lepili" topljenim šećerom, koji je bio izuzetno vruć.
Tokom mešanja i pravljenja mogli su se čuti povremeni jauci, a reklo bi se da je Nina izvukla najdeblji kraj:
- Svi smo se opekli, nije samo Nina, tako da... Ona se najviše opekla, mislim da je umočila ruku u šerpu sa šećerom, a to je 150 stepeni šećer i onda baš je gore nego ključala voda - rekao je Riznić.
Laskava titula "MasterChefa Srbija", ali i nagrada od 50 hiljada evra biće dodeljena četvrti put, u drugoj finalnoj epizodi četvrte sezone ovog gledanog kulinarskog šoua.
Rad takmičara "Zvezda Granda" sa članovima žirija konačno će se videti, budući da ove subote počinje nadmetanje mentora i njihovih kandidata u najgledanijem muzičkom šouu.
Poznate ličnosti su se tokom karijere susretale sa veoma neprijatnim situacijama na nastupima, a jedna od njih ostavila je veliku traumu u životu Tine Ivanović.
Po treći put u "Zvezdama Granda" predstavio se osamnaestogodišnji Damjan Vračar iz Banja Luke, koji je u svojim prethodnim pojavljivanjima ispadao već na sredini takmičenja.
Device danas mogu da na lakši način reše poslovne situacije u svoju korist, Lavovi prave listu prioriteta – a šta je sa ostalim horoskopskim znacima ovog utorka?
Rad takmičara "Zvezda Granda" sa članovima žirija konačno će se videti, budući da ove subote počinje nadmetanje mentora i njihovih kandidata u najgledanijem muzičkom šouu.
Kakvo je vreme u zemlji Deda Mraza? Da li su videle irvase i vozile se sankama koje oni vuku? To pitamo Jelenu Čaluković i Jelenu Turielo, koje nam se uživo javljaju iz Laponije.