U završnoj fazi pravljenja krokembuša, takmičari su profiterolice "lepili" topljenim šećerom, koji je bio izuzetno vruć.Tokom mešanja i pravljenja mogli su se čuti povremeni jauci, a reklo bi se da je Nina izvukla najdeblji kraj:- Svi smo se opekli, nije samo Nina, tako da... Ona se najviše opekla, mislim da je umočila ruku u šerpu sa šećerom, a to je 150 stepeni šećer i onda baš je gore nego ključala voda - rekao je Riznić.Kako je sve teklo na kraju, pogledajte u snimku:
“GORE NEGO KLJUČALA VODA” Takmičari se opekli na vruć šećer
Topljeni šećer je dostigao temperaturu od čak 150 stepeni, pa i ne čudi što su pojedini takmičari jaukali od bolova kada ga slučajno dotaknu.
Foto: Prva TV Printscreen
24.4.2025.|21:37
Izvor: Prva/J.G.
Podeli:
Vrati se na vest