Već mesecima unazad za glavnog favorita na "Evroviziji 2024" važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, međutim ipak je zauzeo drugo mesto sa 547 bodova, dok je Nemo imalo 591 bod, a sada se oglasio i hrvatski muzičar Tonči Huljić.

- Sve što sam kazao mogu sad opet potvrditi i tako je i bilo. Baby će pobediti po glasovima publike, a žiri će se okrenuti Francuskoj ili Švajcarskoj. Prvenstveno Švajcarskoj radi situacije kakva inače vlada na Eurosongu, da tako budemo politički korektni...", rekao je za " RTL"i otkrio kakvu karijeru predviđa Baby Lasagni:

- Prvo treba znati da je on već ima, ali to je skromna, beskrajno normalna, opterećujuće normalna osoba. Kako bih vam kazao, jednostavno te opterećuje da neko može biti tako normalan, stabilan i pribran. A to on je - rekao je Huljić, pa dodao:

- Ono što je najbitnije, poruka koju on svojom pojavom donosi i hrvatskoj javnosti, ali doneo je i Evropi. Pokazao je kako čistoća duše, dobrota, skromnost i poniznost mogu polako početi transformirati ovu civilizaciju koja se urušava - rekao je Tonči.

Teya Dora čestitala pobedniku Nemu i Baby Lasagni

- Ljudi, hvala vam svima na podršci i divnoj energiji i na svim glasovima koje ste poslali - napisala je Teya Dora, koja je čestitala svojim kolegama na plasmanima.

Prvo je čestitku uputila pobedniku Nemu, pa potom i Lasagni, sa kojim se divno družila poteklih dana.

- I najveće čestitke za Bejbi Lazanju i Hrvatsku, koji su osvojili najviše bodova od publike - napisala je Teya Dora.