Promocija kolekcije parfema Versace Eros održana je 27. maja 2024. godine u Jasmin parfimeriji u TC Galerija, uz prisustvo velikog broja zvanica iz sveta influensinga, mode i lepote. U duhu same kolekcije parfema, koja je inspirisana snagom ljubavi i likom starogrčkog boga Erosa, Jasmin parfimerija je za tu priliku dobila nov izgled, upotpunjen antičkim motivima. Elegantnom utisku doprinele su i same zvanice, stajlinzima u crnoj boji oplemenjenim zlatnim detaljima.

Foto: Predrag Đokić/Teatarpro

“Eros kolekcija, nazvana po grčkom bogu ljubavi, uključuje muške i ženske parfeme. Muški deo linije kao stvoren je za odvažne i samouverene muškarce, koji osvajaju harizmom. S druge strane, o Eros parfemima namenjenim ženama, Donatella Versace je rekla: 'Želela sam miris koji bi zaveo i samog boga ljubavi – snagom žene'”, objasnili su eksperti iz Jasmin parfimerija.

Ono što je ovo veče učinilo zaista posebnim jeste doživljaj mirisa kroz sinesteziju, tj. uključivanjem različitih čula. Pored vizuelne asocijacije na Antičku Grčku, prisutni su imali priliku da pomirišu različite mirisne note parfema, a zatim da one koje su im omiljene dožive putem čula ukusa u formi koktela.

Foto: Predrag Đokić/Teatarpro

O KOLEKCIJI VERSACE EROS

Kolekcija Versace Eros je olfaktorna oda ljubavi, strasti i snazi. Inspirisana grčkom mitologijom i bogom Erosom, ova kolekcija parfema odiše senzualnošću i zavodljivošću. Eros, kao simbol ljubavi i želje, predstavlja srž ove kolekcije, koja slavi snagu emocija i privlačnosti. Bočice parfema, ukrašene kultnom Meduzinom glavom, postaju pravi dragulji na policama ljubitelja luksuznih mirisa. Versace Eros nije samo kolekcija parfema, već i simbol samopouzdanja, hrabrosti i neodoljive privlačnosti. Ova kolekcija je namenjena onima koji se ne plaše da izraze svoje emocije i koji žele da ostave trajan utisak.

Sve detalje o kolekciji pronaći ćete OVDE.