Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Neda Ukraden

Ovaj HIT Nede Ukraden preveden je na čak 13 JEZIKA: Pesma je OBELEŽILA njenu karijeru, a evo zbog čega NE DOZVOLJAVA da je neko prepeva!
Showbiz

Ovaj HIT Nede Ukraden preveden je na čak 13 JEZIKA: Pesma je OBELEŽILA njenu karijeru, a evo zbog čega NE DOZVOLJAVA da je neko prepeva!

Pevačica Neda Ukraden odlazi u Veliku Britaniju, a za to ima odličan povod!

23.5.2025. 10:34

Majka Nede Ukraden bolovala je od Alchajmerove bolesti, ali HITOVE svoje naslednice NIKADA nije zaboravila: "Ona ne zna ko sam ja, a zna svaku reč PESME"
Showbiz

Majka Nede Ukraden bolovala je od Alchajmerove bolesti, ali HITOVE svoje naslednice NIKADA nije zaboravila: "Ona ne zna ko sam ja, a zna svaku reč PESME"

Pevačica Neda Ukraden u emisiji "Exkluziv NIGHT" govorila je o svojoj majci.

22.5.2025. 10:28

Neda Ukraden progovorila o LJUBAVI: Pevačica otkrila DA LI IMA DEČKA!
Showbiz

Neda Ukraden progovorila o LJUBAVI: Pevačica otkrila DA LI IMA DEČKA!

Pevačica Neda Ukraden gostujući u emisiji "Exkluziv NIGHT", iskreno je govorila o ljubavi.

22.5.2025. 9:20

Neda Ukraden je završila DVA TEŠKA fakulteta: Može da se pohvali bogatom muzičkom KARIJEROM, ali i OVIM DIPLOMAMA!
Showbiz

Neda Ukraden je završila DVA TEŠKA fakulteta: Može da se pohvali bogatom muzičkom KARIJEROM, ali i OVIM DIPLOMAMA!

Neda Ukraden važi za jednu od najobrazovanijih pevačica na estradnoj sceni, a malo ko zna da je završila čak dva fakulteta.

20.5.2025. 15:19

Exkluziv NIGHT - Ponedeljak, 19. maj - Gost: Neda Ukraden
Najava

Exkluziv NIGHT - Ponedeljak, 19. maj - Gost: Neda Ukraden

Uživajte u druženju sa velikom zvezdom - Nedom Ukraden, ovog ponedeljka u 23.30 na Prvoj!

18.5.2025. 3:54

Najveći hit Nede Ukraden ODBIO Zdravko Čolić? Evo o kojoj pesmi je reč
Showbiz

Najveći hit Nede Ukraden ODBIO Zdravko Čolić? Evo o kojoj pesmi je reč

Pevačica Neda Ukraden vlasnica je mnogobrojnih hitova koje publika obožava.

27.4.2025. 8:56

Neda Ukraden POSEBNIM POKLONOM iznenadila unuka: Ovo ne može svako da ima - mnogi će mu POZAVIDETI!
Showbiz

Neda Ukraden POSEBNIM POKLONOM iznenadila unuka: Ovo ne može svako da ima - mnogi će mu POZAVIDETI!

Pevačica Neda Ukraden pred kamerama "Exkluziva" otkrila je kako je uspela da nabavi poseban poklon za svog unuka.

1.4.2025. 9:47

Kristina Iglendža priznala da je PLAKALA zbog ovih pevača: Gostovali su kod nje u emisiji "Exkluziv NIGHT", a evo šta ju je POGODILO!
Showbiz

Kristina Iglendža priznala da je PLAKALA zbog ovih pevača: Gostovali su kod nje u emisiji "Exkluziv NIGHT", a evo šta ju je POGODILO!

Lepa voditeljka Kristina Iglendža otkrila je zbog kojih pevača je završila u suzama.

31.3.2025. 10:49

Neda Ukraden je SAV NOVAC uložila u OVO: Ulog sam stavila na JEDAN BROJ...
Showbiz

Neda Ukraden je SAV NOVAC uložila u OVO: Ulog sam stavila na JEDAN BROJ...

Neda Ukraden može da se pohvali bogatom muzičkom karijerom i brojnim hitovima, međutim, pevačica je imala i teške trenutke zbog kojih je njena karijera bila ugrožena.

14.2.2025. 10:01

Neda Ukraden se JAVNO obratila košarkašima CRVENE ZVEZDE: Neka me pozovu, PEVAĆU IM GRATIS!
Showbiz

Neda Ukraden se JAVNO obratila košarkašima CRVENE ZVEZDE: Neka me pozovu, PEVAĆU IM GRATIS!

Veliki hit Nede Ukraden "Ne da, ne da", redovna je numera koju košarkaši Crvene zvezde pevaju svom saigraču Nemanji Nedoviću nakon svake pobede njihovog tima.

11.2.2025. 9:19

Neda Ukraden otkrila "tajnu" SAVRŠENOG IZGLEDA: Pevačica u OSMOJ DECENIJI ima zategnutu kožu, a evo kako joj to polazi za rukom! (VIDEO)
Showbiz

Neda Ukraden otkrila "tajnu" SAVRŠENOG IZGLEDA: Pevačica u OSMOJ DECENIJI ima zategnutu kožu, a evo kako joj to polazi za rukom! (VIDEO)

Pevačica Neda Ukraden otkrila je kako u osmoj deceniji neguje izgled.

25.9.2024. 9:22

Haos na društvenim mrežama zbog OVE fotke Nede Ukraden; Pevačica totalno POBESNELA: Mogu da zamislim koliko se NERVIRAŠ, a meni je DRAGO! (VIDEO)
Showbiz

Haos na društvenim mrežama zbog OVE fotke Nede Ukraden; Pevačica totalno POBESNELA: Mogu da zamislim koliko se NERVIRAŠ, a meni je DRAGO! (VIDEO)

Pevačica Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu, a nakon toga nastao je totalni haos na društvenim mrežama.

3.9.2024. 10:18

Neda Ukraden se SKINULA u 73. godini: Pogledajte kako pevačica izgleda u KUPAĆEM KOSTIMU - mnogi ne veruju svojim očima! (FOTO)
Showbiz

Neda Ukraden se SKINULA u 73. godini: Pogledajte kako pevačica izgleda u KUPAĆEM KOSTIMU - mnogi ne veruju svojim očima! (FOTO)

Pevačica Neda Ukraden skinula se u 73. godini i svima pokazala kako izgleda.

15.7.2024. 9:41

Neda Ukraden o posesivnim partnerima: Uglavnom su bili posesivni, zato sam sama; Gde si do sad, tri sata - aha, važi, pevala si…
Showbiz

Neda Ukraden o posesivnim partnerima: Uglavnom su bili posesivni, zato sam sama; Gde si do sad, tri sata - aha, važi, pevala si…

Pevačica je u proteklom periodu vredno radila i zato je dugo nije bilo pred kamerama Exkluziva.

15.6.2024. 16:17

• 1
  • 2
  • 3
Horoskop
ovan
Ovan

Danas vam okolnosti, ali I dogovori idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Imate veliku podršku nekih osoba što će dovesti do lakšeg funkcionisanja na dalje. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

bik
Bik

Imaćete teškoću da se uskladite sa saradnicima. Završavate veće probleme koje ste imali po pitanju papirologije. Mogućnosti za tajne dogovore i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Ne osećate se loše, ni malo. Vaše dobro raspoloženje se budi.

blizanci
Blizanci

Danas je pravi momenat da rešite bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Sve će ići lakše nego obično. Shvatate da je partner možda bio u pravu I danas ćete funkcionisati sa više razumevanja I dobre energije.

rak
Rak

Raspoloženi ste da u kontaktu sa drugima pokažete najbolji deo sebe. Lako ostvarujete komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.

lav
Lav

Očekujete da se drugi prilagođavaju vama, dok vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je neophodno, pogotovo što imate dobre prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo nežno ponašanje prema voljenoj osobi.

devica
Devica

Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete danas ovo lako srediti. Sve što je vezano za posao, ali I za finansije ide lagano. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo delimično ovo i da ispunite.

vaga
Vaga

Možete računati na manje komplikacija ukoliko se bavite privatnim poslom. Generalno gledano – naglašena kreativnost I dobre poslovne ideje.  I sa voljenom osobom će biti lakše otvoreno porazgovarati o nekim bitnim pitanjima u vašem odnosu.

škorpija
Škorpija

Vrlo ste uzbuđeni zbog promena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspeli da prevaziđete zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.

strelac
Strelac

Neke okolnosti u poslovnom segmentu vam danas idu na ruku . Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma. Lepi trenuci sa simpatijom.

jarac
Jarac

Motate po glavi nečije reči i niste sigurni da li da ih doživite kao kritiku ili kao savet.  U emotivnom životu naglo popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osećate se više nego dobro i lako prenosite svoje raspoloženje na partnera.

vodolija
Vodolija

Očekujte lakše odvijanje vaših saradničkih priča.  Šta više – verovatno ćete uraditi i postići mnogo više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

ribe
Ribe

Poslovnih obaveza je dosta, ali je energija u poslovnom okruženju drugačija i lakše se dogovarate sa kolegama. Oni danas imaju više razumevanja prema vama. Dan je dobar za provod sa prijateljima, za izlaske i za upoznavanje novih osoba.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.