Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

MasterChef Srbija

Takmičar 25 godina živeo u Italiji: „Moj najveći adut je poznavanje SVETSKE KUHINJE“
Showbiz

Takmičar 25 godina živeo u Italiji: „Moj najveći adut je poznavanje SVETSKE KUHINJE“

Takmičar Aleksandar Ilić otkrio je zanimljive detalje iz privatnog života.

6.3.2026. 22:31

Veliko iznenađenje u ELIMINACIONOM IZAZOVU: Sudija Nenad se takmičarima obratio tokom kuvanja
Showbiz

Veliko iznenađenje u ELIMINACIONOM IZAZOVU: Sudija Nenad se takmičarima obratio tokom kuvanja

Sudija Nenad Atanasković obratio se takmičarima tokom kuvanja.

6.3.2026. 22:29

Takmičara u „MasterChef Srbija“ prijavio BRAT: „To je uradio BEZ MOG ZNAČANJA“
Showbiz

Takmičara u „MasterChef Srbija“ prijavio BRAT: „To je uradio BEZ MOG ZNAČANJA“

Takmičar Mišel otkrio je zbog čega je doneo odluku da napusti Nemačku, u kojoj je odrastao, i vrati se u Srbiju.

6.3.2026. 22:24

Takmičari se totalno pugubili u ELIMINACIONOM IZAZOVU: Tokom kuvanja shvatili da su zaboravili NAMIRNICE
Showbiz

Takmičari se totalno pugubili u ELIMINACIONOM IZAZOVU: Tokom kuvanja shvatili da su zaboravili NAMIRNICE

Prava panika zavladala je u kuhinji "MasterChef Srbija" kada su takmičari tokom kuvanja shvatili da nisu uzeli sve potrebne namirnice za pripremu jela, ali tada je već bilo kasno jer je prodavnica bila otvorena samo 5 minuta.

6.3.2026. 22:20

Takmičarka napisala KNJIGU SA RECEPTIMA - sudija Ljubica je JAVNO POHVALILA: „Jako mi se dopalo“
Showbiz

Takmičarka napisala KNJIGU SA RECEPTIMA - sudija Ljubica je JAVNO POHVALILA: „Jako mi se dopalo“

Sudija Ljubica Komlenić prišla je takmičarki tokom pripreme jela i javno je pohvalila.

6.3.2026. 22:15

Sudije saoštile DANAŠNJI ZADATAK - takmičari ne znaju šta ih je snašlo
Showbiz

Sudije saoštile DANAŠNJI ZADATAK - takmičari ne znaju šta ih je snašlo

Ispred takmičara se prvi put u 5. sezoni "MasterChef Srbija" našla kutija iznenađenja.

6.3.2026. 22:10

Sudija Ljubica se obratila takmičarima: „Da li ste svesni da neko od ovas IDE KUĆI?“
Showbiz

Sudija Ljubica se obratila takmičarima: „Da li ste svesni da neko od ovas IDE KUĆI?“

Pred takmičarima u crnim keceljama danas je eliminacioni izazov, a neko od njih zauvek napušta 5. sezonu "MasterChef Srbija".

6.3.2026. 22:07

Takmičari su OVIM receptima uspeli da obezbede mesto na balkonu već nakon PRVOG kuvanja!
Recepti

Takmičari su OVIM receptima uspeli da obezbede mesto na balkonu već nakon PRVOG kuvanja!

Predstavljamo vam recepte za slano i slatko jelo tima Beograd.

5.3.2026. 23:27

Ovi timovi su nakon PRVOG KUVANJA u 5. sezoni "MasterChef Srbija" otišli na BALKON
Showbiz

Ovi timovi su nakon PRVOG KUVANJA u 5. sezoni "MasterChef Srbija" otišli na BALKON

Sudije saopštile odluku.

5.3.2026. 23:14

Takmičari predstavili JELO – SUDIJE ne kriju koliko su NEZADOVOLJNI: „A gde su vaši UŠTIPCI?“
Showbiz

Takmičari predstavili JELO – SUDIJE ne kriju koliko su NEZADOVOLJNI: „A gde su vaši UŠTIPCI?“

Tim jug-istok se nije najbolje proslavio jelom koje je izneo pred sudije...

5.3.2026. 23:08

Teška životna priča takmičarke „MasterChef Srbija“: „U prisustvu ćerke rekli su mi da imam KANCER“
Showbiz

Teška životna priča takmičarke „MasterChef Srbija“: „U prisustvu ćerke rekli su mi da imam KANCER“

Takmičarka "MasterChef Srbija" otvorila dušu pred kamerama.

5.3.2026. 22:40

Takmičarka GREŠKOM stavila SO UMESTO ŠEĆERA, nastao haos u kuhinji: „Moj tim je bio blaga KATASTROFA“
Showbiz

Takmičarka GREŠKOM stavila SO UMESTO ŠEĆERA, nastao haos u kuhinji: „Moj tim je bio blaga KATASTROFA“

Jasmina je totalno pobesnela kada je u kremu, koji je trebalo da bude sladak, osetila so.

5.3.2026. 22:33

Mladen je došao u „MasterChef“ da nađe ŽENU I OSNUJE PORODICU: „To je nešto što još uvek nisam uradio“
Showbiz

Mladen je došao u „MasterChef“ da nađe ŽENU I OSNUJE PORODICU: „To je nešto što još uvek nisam uradio“

Takmičar Mladen Stojaković priznao je da je jedan od razloga za učešće u "MasterChef Srbija" želja da pronađe ženu.

5.3.2026. 22:26

Prva SVAĐA u 5. sezoni „MasterChef Srbija“: Raste TENZIJA među takmičarima
Showbiz

Prva SVAĐA u 5. sezoni „MasterChef Srbija“: Raste TENZIJA među takmičarima

U kuhinji "MasterChef Srbija" izbila je prva svađa i to između Jovane i Igora iz plavog tima, koji nikako nisu mogli da se dogovore oko pripreme jela.

5.3.2026. 22:21

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

bik
Bik

Imate podršku, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

blizanci
Blizanci

Rešili ste da se maksimalno uozbiljite. Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmereni na to da unapredite emotivnu vezu u kojoj ste.

rak
Rak

Okolnosti su na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osećaj stabilnosti.

lav
Lav

Danas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unapredite vašu vezu.

devica
Devica

Sve ono što je vezano za obaveze obavićete sa lakoćom. Ipak, trudićete se da što pre sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

vaga
Vaga

Posvećeni ste poslovnim, ali i ličnim obavezama. Trudićete se da onima sa kojima radite izađete u susret i pomognete im. Takođe, i vi možete očekivati pomoć, ako vam zatreba. Drugi deo dana ćete najradije provesti sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom.

škorpija
Škorpija

Danas ste ubedljivi I svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoleti na svoju stranu. Zato birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati lako.

strelac
Strelac

Vi ste odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

jarac
Jarac

Osećate priliv nove energije i čini vam se da se oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nežnošću i intenzitetom.

vodolija
Vodolija

Danas ćete moći da na realniji način sagledate situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite i radite. Razmišljate o rečima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba oseća isto ono što vi osećate prema njoj.

ribe
Ribe

Danas se neke okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i umnogome vam olakšati situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno angažujete – slede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za izlaske i provod.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.