Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

MasterChef

Ovome se nisu nadali! Tradicionalnu namirnicu prvo treba da NAPRAVE, pa uvrste u MODERNO JELO!
Showbiz

Ovome se nisu nadali! Tradicionalnu namirnicu prvo treba da NAPRAVE, pa uvrste u MODERNO JELO!

Kako li će izgledati ovaj spoj tradicionalnog i modernog?

16.4.2026. 22:06

Ko je obukao CRNE KECELJE, a ko će da uživa na BALKONU?
Showbiz

Ko je obukao CRNE KECELJE, a ko će da uživa na BALKONU?

Takmičari su sa neizvesnošću čekali proglašenje „crnih kecelja“.

16.4.2026. 22:02

MasterChef Srbija - Četvrtak, 16. april - Da li su takmičari dorasli pripremi "bombona od svinje"?
Najava

MasterChef Srbija - Četvrtak, 16. april - Da li su takmičari dorasli pripremi "bombona od svinje"?

Novi eliminacioni izazov počinje tamo gde se prethodni timski završio.

15.4.2026. 11:39

"MasterChef" takmičari otkrili koje jelo je specifično za njihov kraj: PUNJENA ŠUŠPA, SAMSA, GOMBOCE - pogledajte čega sve ima na meniju! (VIDEO)
Showbiz

"MasterChef" takmičari otkrili koje jelo je specifično za njihov kraj: PUNJENA ŠUŠPA, SAMSA, GOMBOCE - pogledajte čega sve ima na meniju! (VIDEO)

Takmičari 5. sezone "MasterChef Srbija" otkrili su nam koja su to jela specifična za kraj, odnosno region iz kog dolaze.

13.4.2026. 10:15

“Što sebe posipamo kiselinom da budemo stalno budemo rđa?” – Evo koji tim se POPEO NA BALKON, a ko je otišao po CRNE KECELJE?
Showbiz

“Što sebe posipamo kiselinom da budemo stalno budemo rđa?” – Evo koji tim se POPEO NA BALKON, a ko je otišao po CRNE KECELJE?

Posle svih dešavanja i debakla koji su doživeli u poslednjem izazovu, Jasmina je progovorila o Negičinoj griži savesti, ali i prebacivanju krivice.

10.4.2026. 23:13

“Ko bi se još rasplakao na gostujućeg sudiju, samo ja…”
Showbiz

“Ko bi se još rasplakao na gostujućeg sudiju, samo ja…”

Taman kada su se poradovali, gostujući sudija Krsto Radović imao je šta da zameri! "Kako ja shvatam gastronomiju, ništa što je nejestivo ne sme da bude na tanjiru"...

10.4.2026. 22:56

“Naša jela su danas sigurno bila začinjena gorkim suzama”
Showbiz

“Naša jela su danas sigurno bila začinjena gorkim suzama”

Jasmina pokušava da je bodri dok vođa tima na ivici suza pokušava da servira svoj desert. Kada vidi da od bodrenja nema ništa, Jasmina prelazi na plan B i pokušava da je smiri, ali Dragani to ne polazi za rukom.

10.4.2026. 22:39

Iznela glavno jelo pred sudije, pa priznala: “Bilo me je sramota odavde do Vlasotince i nazad!”
Showbiz

Iznela glavno jelo pred sudije, pa priznala: “Bilo me je sramota odavde do Vlasotince i nazad!”

Kilometrima daleko od bajke...

10.4.2026. 22:35

Jasmina bez ‘dlake na jeziku’: “Mi smo se trudile, al’ smo bile konfuzne zato što je Gaga pukla”
Showbiz

Jasmina bez ‘dlake na jeziku’: “Mi smo se trudile, al’ smo bile konfuzne zato što je Gaga pukla”

Kako je vreme odmicalo, Dragana se sve manje snalazila u zadatku.

10.4.2026. 22:33

Impresivni “Zmajev pozdrav”
Showbiz

Impresivni “Zmajev pozdrav”

Tim Vojvodina iznosi svoje predjelo pred sudije koje su impresionirane izgledom Zmajevog pozdrava.

10.4.2026. 22:29

“Negice, vrati to, NEĆU DISKVALIFIKACIJU, neću da se brukam!”
Showbiz

“Negice, vrati to, NEĆU DISKVALIFIKACIJU, neću da se brukam!”

Jasmina objasnila značenje izraza: "Će igra sukaljka!"...

10.4.2026. 22:21

“Ja sam njima vođa, a da oni ni ne znaju”
Showbiz

“Ja sam njima vođa, a da oni ni ne znaju”

Igor je imao šta da kaže o svojoj ulozi u timu...

10.4.2026. 22:13

Varnice na početku izazova: “Nemoj se tako ružno ponašati”
Showbiz

Varnice na početku izazova: “Nemoj se tako ružno ponašati”

Dok se devojke iz tima Vojvodina dogovaraju oko menija, Igor čita zadatak i prekida ih, što nikom ne prija, a posebno ne Jovani!

10.4.2026. 22:08

Recept za Amerov “Two ways” falafel
Recepti

Recept za Amerov “Two ways” falafel

Falafel je neke namučio, a Amer je napravio najbolji!

9.4.2026. 23:13

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Odličan dan da sredite pitanja koja su vama lično vrlo važna, a mogu da se vezuju za novčani ili porodični segment. Danas je vaše raspoloženje odlično i ljudi oko vas će primetiti koliko se trudite da svima izađete u susret. Ako vas nešto opterećuje u odnosu sa voljenom osobom, pričajte.

bik
Bik

Imate fenomenalne ideje što se provoda tiče, pa gledajte da danas okupite oko sebe društvo dragih ljudi, prijatelja, emotivnog partnera i da se nauživate za sve pare. Prema voljenoj osobi ćete biti posebno dobro raspoloženi i spremni da joj udovoljite na svaki način.

blizanci
Blizanci

Danas ste prilagodljivi i spremni da izlazite u susret ljudima do kojih vam je stalo. Pravi je trenutak da okupite svoje društvo i negde zajednički izađete. Dobar je momenat i za sve vrste proslava i veselja. Sve vas podstiče da budete izuzetno nežni i romantični prema voljenoj osobi.

rak
Rak

Moguće je da ćete se tokom dana pogubiti pomalo u svim obavezama koje ste sebi nametnuli. Pogotovo što vam još dodatno neke stvari odvlače pažnju....možda razmišljanje o jednoj osobi koju ste upoznali skoro? Nema razloga da ne pokrenete komunikaciju....

lav
Lav

Kao da su se svi od ranog jutra udružili da vas zatrpavaju informacijama, predlozima, pozivima. Ne možete ni da se rasanite kako treba, a već ste ugovorili par susreta i ispričali se sa prijateljima. Vi lično ste nestrpljivi da se javite jednoj osobi koja vas je baš zainteresovala.

devica
Devica

Znate kako kažu da je za sve bitno sačekati pravi momenat? E, pa čini mi se da je vaš „pravi momenat“ po nekim pitanjima baš danas. Izgleda da će se dosta toga poklopiti da vi uspete da završite nešto na šta davno čekate....moguće je da je u pitanju i neka emotivna priča.

vaga
Vaga

Vi ste lepo računali da imate ceo dan pred sobom za svoje planove ili za odmaranje....ali bojim se da nema ništa od toga. Jedan poziv će vas prodrmati. Ovo može biti kontakt od strane osobe koja vas jako privlači, ali za koju ste sigurni da može biti samo neka vrsta kombinacije...

škorpija
Škorpija

Vi ćete se truditi da danas završite nešto što ste obećali voljenoj osobi, iako vam to baš i nije po volji. Nervoza može rasti tokom dana, pa se potrudite da ne dođe čak do neke vrste rasprave ili svađe. U večernjim satima pad raspoloženja i umor.

strelac
Strelac

Neko dosta računa na vas i vašu pomoć, a vama je problem da odbijete. Možda ćete pokušavati da se izgovarate umorom ili obavezama, ali je više nego verovatno da ćete na kraju popustiti. Ovo može biti i voljena osoba, koja traži da ispunite neko obećanje koje ste joj dali.

jarac
Jarac

Nemojte danas dozvoliti da se drugi ljudi umešaju u vaše planove sa voljenom osobom. Dovoljno ste tokom prethodne nedelje bili na usluzi drugima, sada budite malo na usluzi partneru i vašem odnosu. Ne propustite neke divne trenutke koji vas mogu samo još jače povezati.

vodolija
Vodolija

Vi ćete danas pokušati da budete na sto strana odjednom, a i sami ste svesni kako to izgleda – na kraju nećete ništa odraditi kako treba, samo ćete se iznervirati i posvađati se sa prvom osobom. Čini mi se da će to baš biti emotivni partner.

ribe
Ribe

Sve stižete na vreme, ne brinite...mada ćete vi tokom dana često imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku. Danas vam je potrebna komunikacija ili susret sa voljenom osobom jer se osećate nezaštićeno i slabo. Ima šanse, lep provod....

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.