Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

životna priča

"Zdravim ljudima je rutina da ustanu ujutro, operu zube i da se obuku, a ja čekam da neko drugi to uradi za mene"! Uprkos HENDIKEPU, Đorđe živi svoj san!
Životne priče

"Zdravim ljudima je rutina da ustanu ujutro, operu zube i da se obuku, a ja čekam da neko drugi to uradi za mene"! Uprkos HENDIKEPU, Đorđe živi svoj san!

"Život ne treba da bude ravna linija, već treba da bude uspona i padova. Ali treba ostati u svemu tome dobar čovek", svima je poručio Đorđe.

6.12.2024. 13:30

Prvi put je učestvovala na Međunarodnom PARAPLIVAČKOM mitingu i ODMAH UZELA TRI MEDALJE! Upoznajte Đurđu koja je trenirala i fudbal i jahanje... (VIDEO)
Životne priče

Prvi put je učestvovala na Međunarodnom PARAPLIVAČKOM mitingu i ODMAH UZELA TRI MEDALJE! Upoznajte Đurđu koja je trenirala i fudbal i jahanje... (VIDEO)

Đurđa Borović je učenica sedmog razreda OŠ "Štampar Makarije" u Podgorici.

3.12.2024. 14:00

Tečno govori 10 jezika, sa 15 godina dobio posao iz snova, peva u crkvenom horu, a pored svega toga - Slobodan je SLEP: Ništa u životu ne bih menjao!
Zavidan uspeh

Tečno govori 10 jezika, sa 15 godina dobio posao iz snova, peva u crkvenom horu, a pored svega toga - Slobodan je SLEP: Ništa u životu ne bih menjao!

Nedostatak vida ga nije sprečio da bude uspešan već mu je dao još veću motivaciju da radi na sebi.

26.11.2024. 12:00

Nepoznati svat će zauvek NA DUŠI NOSITI Nikolu, koji je zbog "ZALUTALOG" METKA završio u invalidskim kolicima: Tog dana sam sa ocem kopao kanal...
Životne priče

Nepoznati svat će zauvek NA DUŠI NOSITI Nikolu, koji je zbog "ZALUTALOG" METKA završio u invalidskim kolicima: Tog dana sam sa ocem kopao kanal...

Vodimo vas na granicu naše zemlje i Republike Srpske i upoznaćemo vas sa Nikolom kome je "zalutali" metak zauvek promenio život.

25.11.2024. 12:00

Petostruki prvak Srbije u ŠAHU nekada je igrao KOŠARKU: Imam slične gabarite kao Jokić! (VIDEO)
Životne priče

Petostruki prvak Srbije u ŠAHU nekada je igrao KOŠARKU: Imam slične gabarite kao Jokić! (VIDEO)

Srpski šahista Aleksandar Inđić pobednik je Evropskog prvenstva u Petrovcu u Crnoj Gori.

23.11.2024. 12:00

Prvo je živela u Nišu, sada u Beogradu, a ROĐENA JE U RUSIJI! Ona je doktorka opšte prakse i evo kako izgleda njen život: U početku sam imala JUŽNJAČKI AKCENAT
Životne priče

Prvo je živela u Nišu, sada u Beogradu, a ROĐENA JE U RUSIJI! Ona je doktorka opšte prakse i evo kako izgleda njen život: U početku sam imala JUŽNJAČKI AKCENAT

Iz rodne Moskve, došla je u Srbiju na razmenu studenata i u početku je živela u Nišu. Tamo je upoznala mnogo prijatelja, zahvaljujući kojima je naučila i naš jezik.

22.11.2024. 12:00

Rođena je u Rusiji, a u Srbiji ŽIVI VEĆ 14 GODINA! Supruga je upoznala ovde, a prvo što je naučila da kuva jesu naše domaće sarme! (VIDEO)
Životne priče

Rođena je u Rusiji, a u Srbiji ŽIVI VEĆ 14 GODINA! Supruga je upoznala ovde, a prvo što je naučila da kuva jesu naše domaće sarme! (VIDEO)

Elena je došla u Srbiju na nagovor svoje sestre, koja se pre nje preselila u našu zemlju.

22.11.2024. 8:09

Pevačica ISKRENO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Moj brat je nažalost DIGAO RUKU NA SEBE... Bio je veselog karaktera, ljudi su voleli da budu u njegovom društvu
Životne priče

Pevačica ISKRENO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Moj brat je nažalost DIGAO RUKU NA SEBE... Bio je veselog karaktera, ljudi su voleli da budu u njegovom društvu

Pevačica poznate grupe "The Frajle" otvorila je dušu pred publikom Prve...

19.11.2024. 11:34

Predrag Stamenković je PRONAŠAO DONORA ZA TRANSPLATACIJU JETRE, ali nema novca za operaciju u Turskoj! Potrebna mu je pomoć svih nas... (VIDEO)
Životne priče

Predrag Stamenković je PRONAŠAO DONORA ZA TRANSPLATACIJU JETRE, ali nema novca za operaciju u Turskoj! Potrebna mu je pomoć svih nas... (VIDEO)

Predrag Stamenković iz Beograda nalazi se na listi čekanja za transplataciju jetre, a sam je uspeo da nađe donora. Međutim, potreban mu je novac za operaciju u Turskoj.

15.11.2024. 12:00

Za svoj 50. rođendan obukla je VENČANICU, A MLADOŽENJE NI NA VIDIKU: "Nikad te nisam OBRUKALA, zato što se nisam udala", rekla je Ceca svom ocu (VIDEO)
Životne priče

Za svoj 50. rođendan obukla je VENČANICU, A MLADOŽENJE NI NA VIDIKU: "Nikad te nisam OBRUKALA, zato što se nisam udala", rekla je Ceca svom ocu (VIDEO)

Za svoj 50. rođendan, obukla venčanicu, a njena proslava će se, sigurni smo, godinama prepričavati.

13.11.2024. 12:00

Sve je počelo tako što ga je – ODBILA! Kako su se upoznali Donald i Melanija Tramp: Prišao je sa devojkom, ali sam ipak bila očarana
Životne priče

Sve je počelo tako što ga je – ODBILA! Kako su se upoznali Donald i Melanija Tramp: Prišao je sa devojkom, ali sam ipak bila očarana

Melanija Tramp se u svojim memoarima prisetila trenutka kada je upoznala svog supruga Donalda Trampa.

11.11.2024. 12:00

Ima 73 godine a pogledajte KAKVO TELO IMA Sting! Ženu je OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE, i to vrlo brzo nakon drugog porođaja! (FOTO)
Životne priče

Ima 73 godine a pogledajte KAKVO TELO IMA Sting! Ženu je OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE, i to vrlo brzo nakon drugog porođaja! (FOTO)

Isplivale golišave fotografije čuvene muzičke zvezde na balkonu, dok se odmarao pred predstojeći nastup u Majamiju.

26.10.2024. 12:00

Pobegao je od rata u Avganistanu, bio beskućnik u Srbiji, a sada je u Beogradu otvorio i svoj restoran! Upoznajte Kočaja koji priča čak OSAM JEZIKA!
Životne priče

Pobegao je od rata u Avganistanu, bio beskućnik u Srbiji, a sada je u Beogradu otvorio i svoj restoran! Upoznajte Kočaja koji priča čak OSAM JEZIKA!

Od bežanja od rata u Avganistanu, beskućništva u Srbiji, spavanja na klupama ispred Ekonomskog fakulteta, do otvaranja sopstvenog restorana u Beogradu.

24.10.2024. 9:02

Bolje joj STOJI VOLAN TRAKTORA, nego POSLOVI OKO ŠPORETA! Budimka "gazi" OSMU DECENIJU ŽIVOTA i svaki dan traktorom prevozi robu do pijace (VIDEO)
Životne priče

Bolje joj STOJI VOLAN TRAKTORA, nego POSLOVI OKO ŠPORETA! Budimka "gazi" OSMU DECENIJU ŽIVOTA i svaki dan traktorom prevozi robu do pijace (VIDEO)

Za stanovnike Kladova Budimka Stojanović iz sela Kladušnica koja "gazi" osmu deceniju života, ona nije atrakcija. Gotovo svakodnevno, ova baka vozi traktor, starim više od 20 godina, i tako prevozi robu na kladovsku pijacu.

23.10.2024. 9:12

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
Horoskop
ovan
Ovan

Neke stvari smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se dodatno aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

bik
Bik

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

blizanci
Blizanci

Nije vam jasno zbog čega nadređena osoba pokazuje nezainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati dosta nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom.

rak
Rak

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada.

lav
Lav

Čini vam se da za šta god da se danas uhvatite – nikako ne uspevate da završite na onaj način koji ste vi zamislili. Prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom.

devica
Devica

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

vaga
Vaga

Koliko god da ćete u prvom delu dana biti nestrpljivi, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični i ne podsećajte je na njene prošle greške.

škorpija
Škorpija

Pripremate se za poslovni sastanak ili dogovor, i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite onim osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju.

strelac
Strelac

Ako imate nameru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite nov dogovor, ostavite to za drugi deo dana. Tada ćete biti mnogo više fokusirani i koncentrisani. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna, jer možete ugovoriti susret.

jarac
Jarac

Nesigurnost i neizvesnost biće naglašene u prvom delu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete mnogo jasnije videti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, nema razloga da se ustručavate.

vodolija
Vodolija

Niste sigurni šta poslovni parneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

ribe
Ribe

Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodnevni period, kada imate mnogo više ubedljivosti i dobre energije. Zamerate partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.