Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

životna priča

"Zdravim ljudima je rutina da ustanu ujutro, operu zube i da se obuku, a ja čekam da neko drugi to uradi za mene"! Uprkos HENDIKEPU, Đorđe živi svoj san!
Životne priče

"Zdravim ljudima je rutina da ustanu ujutro, operu zube i da se obuku, a ja čekam da neko drugi to uradi za mene"! Uprkos HENDIKEPU, Đorđe živi svoj san!

"Život ne treba da bude ravna linija, već treba da bude uspona i padova. Ali treba ostati u svemu tome dobar čovek", svima je poručio Đorđe.

6.12.2024. 13:30

Prvi put je učestvovala na Međunarodnom PARAPLIVAČKOM mitingu i ODMAH UZELA TRI MEDALJE! Upoznajte Đurđu koja je trenirala i fudbal i jahanje... (VIDEO)
Životne priče

Prvi put je učestvovala na Međunarodnom PARAPLIVAČKOM mitingu i ODMAH UZELA TRI MEDALJE! Upoznajte Đurđu koja je trenirala i fudbal i jahanje... (VIDEO)

Đurđa Borović je učenica sedmog razreda OŠ "Štampar Makarije" u Podgorici.

3.12.2024. 14:00

Tečno govori 10 jezika, sa 15 godina dobio posao iz snova, peva u crkvenom horu, a pored svega toga - Slobodan je SLEP: Ništa u životu ne bih menjao!
Zavidan uspeh

Tečno govori 10 jezika, sa 15 godina dobio posao iz snova, peva u crkvenom horu, a pored svega toga - Slobodan je SLEP: Ništa u životu ne bih menjao!

Nedostatak vida ga nije sprečio da bude uspešan već mu je dao još veću motivaciju da radi na sebi.

26.11.2024. 12:00

Nepoznati svat će zauvek NA DUŠI NOSITI Nikolu, koji je zbog "ZALUTALOG" METKA završio u invalidskim kolicima: Tog dana sam sa ocem kopao kanal...
Životne priče

Nepoznati svat će zauvek NA DUŠI NOSITI Nikolu, koji je zbog "ZALUTALOG" METKA završio u invalidskim kolicima: Tog dana sam sa ocem kopao kanal...

Vodimo vas na granicu naše zemlje i Republike Srpske i upoznaćemo vas sa Nikolom kome je "zalutali" metak zauvek promenio život.

25.11.2024. 12:00

Petostruki prvak Srbije u ŠAHU nekada je igrao KOŠARKU: Imam slične gabarite kao Jokić! (VIDEO)
Životne priče

Petostruki prvak Srbije u ŠAHU nekada je igrao KOŠARKU: Imam slične gabarite kao Jokić! (VIDEO)

Srpski šahista Aleksandar Inđić pobednik je Evropskog prvenstva u Petrovcu u Crnoj Gori.

23.11.2024. 12:00

Prvo je živela u Nišu, sada u Beogradu, a ROĐENA JE U RUSIJI! Ona je doktorka opšte prakse i evo kako izgleda njen život: U početku sam imala JUŽNJAČKI AKCENAT
Životne priče

Prvo je živela u Nišu, sada u Beogradu, a ROĐENA JE U RUSIJI! Ona je doktorka opšte prakse i evo kako izgleda njen život: U početku sam imala JUŽNJAČKI AKCENAT

Iz rodne Moskve, došla je u Srbiju na razmenu studenata i u početku je živela u Nišu. Tamo je upoznala mnogo prijatelja, zahvaljujući kojima je naučila i naš jezik.

22.11.2024. 12:00

Rođena je u Rusiji, a u Srbiji ŽIVI VEĆ 14 GODINA! Supruga je upoznala ovde, a prvo što je naučila da kuva jesu naše domaće sarme! (VIDEO)
Životne priče

Rođena je u Rusiji, a u Srbiji ŽIVI VEĆ 14 GODINA! Supruga je upoznala ovde, a prvo što je naučila da kuva jesu naše domaće sarme! (VIDEO)

Elena je došla u Srbiju na nagovor svoje sestre, koja se pre nje preselila u našu zemlju.

22.11.2024. 8:09

Pevačica ISKRENO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Moj brat je nažalost DIGAO RUKU NA SEBE... Bio je veselog karaktera, ljudi su voleli da budu u njegovom društvu
Životne priče

Pevačica ISKRENO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Moj brat je nažalost DIGAO RUKU NA SEBE... Bio je veselog karaktera, ljudi su voleli da budu u njegovom društvu

Pevačica poznate grupe "The Frajle" otvorila je dušu pred publikom Prve...

19.11.2024. 11:34

Predrag Stamenković je PRONAŠAO DONORA ZA TRANSPLATACIJU JETRE, ali nema novca za operaciju u Turskoj! Potrebna mu je pomoć svih nas... (VIDEO)
Životne priče

Predrag Stamenković je PRONAŠAO DONORA ZA TRANSPLATACIJU JETRE, ali nema novca za operaciju u Turskoj! Potrebna mu je pomoć svih nas... (VIDEO)

Predrag Stamenković iz Beograda nalazi se na listi čekanja za transplataciju jetre, a sam je uspeo da nađe donora. Međutim, potreban mu je novac za operaciju u Turskoj.

15.11.2024. 12:00

Za svoj 50. rođendan obukla je VENČANICU, A MLADOŽENJE NI NA VIDIKU: "Nikad te nisam OBRUKALA, zato što se nisam udala", rekla je Ceca svom ocu (VIDEO)
Životne priče

Za svoj 50. rođendan obukla je VENČANICU, A MLADOŽENJE NI NA VIDIKU: "Nikad te nisam OBRUKALA, zato što se nisam udala", rekla je Ceca svom ocu (VIDEO)

Za svoj 50. rođendan, obukla venčanicu, a njena proslava će se, sigurni smo, godinama prepričavati.

13.11.2024. 12:00

Sve je počelo tako što ga je – ODBILA! Kako su se upoznali Donald i Melanija Tramp: Prišao je sa devojkom, ali sam ipak bila očarana
Životne priče

Sve je počelo tako što ga je – ODBILA! Kako su se upoznali Donald i Melanija Tramp: Prišao je sa devojkom, ali sam ipak bila očarana

Melanija Tramp se u svojim memoarima prisetila trenutka kada je upoznala svog supruga Donalda Trampa.

11.11.2024. 12:00

Ima 73 godine a pogledajte KAKVO TELO IMA Sting! Ženu je OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE, i to vrlo brzo nakon drugog porođaja! (FOTO)
Životne priče

Ima 73 godine a pogledajte KAKVO TELO IMA Sting! Ženu je OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE, i to vrlo brzo nakon drugog porođaja! (FOTO)

Isplivale golišave fotografije čuvene muzičke zvezde na balkonu, dok se odmarao pred predstojeći nastup u Majamiju.

26.10.2024. 12:00

Pobegao je od rata u Avganistanu, bio beskućnik u Srbiji, a sada je u Beogradu otvorio i svoj restoran! Upoznajte Kočaja koji priča čak OSAM JEZIKA!
Životne priče

Pobegao je od rata u Avganistanu, bio beskućnik u Srbiji, a sada je u Beogradu otvorio i svoj restoran! Upoznajte Kočaja koji priča čak OSAM JEZIKA!

Od bežanja od rata u Avganistanu, beskućništva u Srbiji, spavanja na klupama ispred Ekonomskog fakulteta, do otvaranja sopstvenog restorana u Beogradu.

24.10.2024. 9:02

Bolje joj STOJI VOLAN TRAKTORA, nego POSLOVI OKO ŠPORETA! Budimka "gazi" OSMU DECENIJU ŽIVOTA i svaki dan traktorom prevozi robu do pijace (VIDEO)
Životne priče

Bolje joj STOJI VOLAN TRAKTORA, nego POSLOVI OKO ŠPORETA! Budimka "gazi" OSMU DECENIJU ŽIVOTA i svaki dan traktorom prevozi robu do pijace (VIDEO)

Za stanovnike Kladova Budimka Stojanović iz sela Kladušnica koja "gazi" osmu deceniju života, ona nije atrakcija. Gotovo svakodnevno, ova baka vozi traktor, starim više od 20 godina, i tako prevozi robu na kladovsku pijacu.

23.10.2024. 9:12

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
Horoskop
ovan
Ovan

Smeta vam što drugi pokušavaju da utiču na vaše mišljenje iako ste im više puta dokazali da ste osoba koja je sposobna da razmišlja svojom glavom. Ako budete odreagovali može doći i do rasprave. Emotivni partner ima planove koji vas ne uključuju.

bik
Bik

Svesni ste da ste sami isprovocirali jednu situaciju, pa sada ćutite i trpite ono što se dešava. Najradije bi povukli neke reči ili poteze, ali to je sada nemoguće. Makar odreagujte onako kako treba na sve ovo – smirujte, balansirajte, pokušajte na lep način.

blizanci
Blizanci

Dobro saslušajte šta neko pokušava da vam kaže ili na šta se trudi da vam skrene pažnju. Nemojte se olako odnositi prema savetima . Ovaj obrazac ponašanja možete primeniti i u odnosu sa partnerom što može izazvati njegovu burnu reakciju.

rak
Rak

Možete biti neraspoloženi što vaši predlozi ne nailaze na razumevanje, ili što se saradnici ili kolege olako odnose prema njima. Trudićete se da vaše reakcije ostanu na nivou poslovnosti. Potrebno je da više pažnje posvetite članu porodice.

lav
Lav

Niste baš voljni da saslušate savete, mada morate priznati da imaju smisla. Nemojte pokušavati da tuđe ideje proturite kao svoje. Zar nije lakše da priznate da je neko drugi bio u pravu. Niste najsavršeniji. Ne solite pamet voljenoj osobi, ona to nikako ne voli.

devica
Devica

Malo vas uznemirava što se poslovne situacije smenjuju jedna za drugom i što počinjete polako da se gubite u dešavanjima. Čeka vas dosta obaveza u toku dana. Danas niste spremni na ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom. Samo kuliranje.

vaga
Vaga

Vaša raspoloženja će se menjati kako se budu menjale okolnosti. A pošto danas ide dosta nepredviđenih situacija, moguće je da će stres povremeno kod vas biti dosta jak. Ipak, uspevate da pregurate dan. Razmišljate da li da date šansu jednoj zanimljivoj osobi.

škorpija
Škorpija

To što biste vi sada želeli očigledno je da je teško ostvarivo, a vi se samo bez razloga nervirate. Nečije reči ili postupci vas mogu dotaći, pogotovo ako ste smatrali da je ta osoba na vašoj strani. Nervirate se u sebi zbog ljubomore i budno pratite svaki partnerov korak.

strelac
Strelac

Očekivali ste da će vam neko izaći u susret, a sada vam je jasno da će ovo biti samo polovično. Neko se predstavljao uticajniji i moćniji nego što to zaista i jeste. U emotivnim relacijama danas možete biti malo nervozniji i previše sitničavi prema voljenoj osobi.

jarac
Jarac

Nemate podršku od bitnog saradnika i ostavljeni ste da sa nekom situacijom sami izlazite na kraj. Drugi pritiskaju vas, pa ćete biti skloni da i vi taj pritisak prebacite na ljude kojima ste okruženi. Nemojte u odnosu sa partnerom ispoljavati svoju tešku stranu.

vodolija
Vodolija

Neko vam svojim predomišljanjem u poslednjem trenutku kvari planove i dnevni raspored. Pokušavate da na brzinu nađete izlaz iz ove situacije. Teško je da možete da se oslonite na druge. Ne prenosite svoju nervozu i neraspoloženje na voljenu osobu.

ribe
Ribe

Neke situacije su se nakupile i danas morate da se izborite sa njima. Izgleda kao da vas sa svih strana gađaju problemi. Biće vam potrebno mnogo organizovanosti i koncentracije da biste sve ovo priveli kraju. Emotivno – isključivost i ljubomora.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.