Pevačica je nedavno gostujući u emisiji "150 minuta" otkrila da je sama sebi u mladosti dala nadimak po kojem je danas prepoznatljiva, kao i da joj je ime Stanojka dala njena majka i to sa razlogom.

- To sam sama sebi izdejstvovala, pošto je moje pravo ime Stanojka i ja nešto nisam bila oduševljena sa tim imenom - rekla je Ćana o svom nadimku, a onda nastavila:

- Ime sam dobila sa razlogom, zbog nekih nevoljnih situacija u porodici koje su se dešavale, pa je važilo verovanje u mom kraju da kada u nekoj porodici deca umiru, da treba da se da ime, da to zaustavi, pa kao ili Stanka ili Stanojka. Moja majka je dala Stanojka i zaista se zaustavilo - otkrila je pevačica i priznala da joj se to ime nikada nije sviđalo

 - To mi je nešto bilo dugačko ime i prezime. Moje devojačko prezime je Bodiroža, pa još Stanojka. Imala sam u komšiniluku preko puta od strica ćerku, koja se zvala Ćana i bila mi neizmerno lepa i ja sam rekla da i ja hoću da budem Ćana - ispričala je pevačica u emisiji "150 minuta", a šta je rekla o svojim neobičnim nastupima, kao što je pevanje u kamionu, dolazak u bubi i nedavno pevanje na jednoj terasi za koju su mnogi mislili da je krov, saznajte u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti