O pevačici i nekadašnjoj stjuardesi pisalo se i pričalo i kada se razvela od supruga Aleksandra sa kojim je, kako je navela, ostala u prijateljskim odnosima.

Danas pored pevanja, radi u kancelariji, ali i drži privatne časove klavira, solfeđa i pevanja.

- Uopšte nemam slobodnog vremena, do pola četiri sam u kancelariji, posle toga imam gostovanja po raznim emisijama i svojim učenicima držim časove klavira, slofeđa i pevanja - ispričala je pevačica za "GrandOnline" i dodala da kada se izbori za malo slobodnog vremena trudi se da ne radi apsolutno ništa , već da se u potpunosti odmori.

"Možete me zvati doktorka"

– Možete me zvati doktorka, jer sam od danas zvanično doktor kulturoloških nauka. Ova doktorkska disertacija nastala je iz želje da dam svoj lični doprinos povećanju bezbednosti saobraćaja u našoj zmlji. Kako sam poslednjih godina suočena sa stanjem bezbednosti saobraćaja, gde povećani obim saobraćajnih nezgoda kao pošast odnosi veliki broj života, odlučila sam da uz pomoć nauke dođem do odgovora na pitanje: Kako povećati nivo bezbednosti drumskog saobraćaja?– izjavila je Tamara i dodala:

– Naučno i stručno usavršavanje na putu kroz doktorske studije dalo mi je novu perspektivu u razmišljanju, shvatanju i prihvatanju. Na ovom putu, punom izazova, imala sam priliku da radim sa mnogim divnim ljudima koji su, svako na svoj način, doprineli da kroz sve ove procese i faze rastem i razvijam se i sve ovo učinim znatno lakšim.

– Hvala svima koji su mi pružili podršku i svima koji su na bilo koji način doprineli kvalitetu ove disertacije. Ovu doktorsku disertaciju posvećuje, svom tati, bez koga ni ovaj životni cilj ne bi bio ostvaren. Vaša dr Tamara Dragić – napisala je ona, dok su se u komentarima nizale čestitke prijatelja i kolega.

Tamara Dragić je inače magistrirala muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti. Ona je svojevremno radila i kao stjuardesa, a pored bavljenja muzikom, radi i u jednoj državnoj firmi.

– Generalno ljudi vole da etiketiraju, ali ja radim i u jednoj državnoj firmi i magistrirala sam muzičku pedagogiju, predajem i solfeđo i klavir i pevanje i sada sam na doktorskim studijama – istakla je Tamara nedavno za Grandonline.

Povezane vesti