„Nisam pustio nijednu suzu. Osećao sam se fantastično, ali vidim prema komentarima da je mnogo ljudi primilo moju eliminaciju vrlo emotivno. Mislim da je, kako je takmičenje odmicalo, ljudi su se sve više vezali za nas“, smatra da su ljudi zato plakali zbog njegovog napuštanja takmičenja.

Stefan je po rođenju živeo u Beogradu, ali je odlučio da se sa porodicom preseli u selo pored Ljiga gde su osnovali porodičnu destileriju i počeli da se bave proizvodnjom rakije, pre više od 10 godina. Danas imaju rakiju od kajsije, šljive i kruške.

„Mnogo sam učio i mnogo sam napredovao tokom takmičenja. Shvatio sam da je kulinarstvo nešto čime treba i želim da se bavim“, smatra Stefan.

Najdraže jelo mu je bilo koje je spremao sa verenicom, jer smatra da je to jelo bio njegov pečat i potpis u ovom kulinarskom takmičenju.

„Bilo je dosta jela koja su mi pomogla da ja naučim, probam... Na primer, kada smo spremali škembiće od bakalara. Sudija Ljubica mi je otvorila neke nove vidike u kulinarstvu“, zaključio je Stefan.

Povezane vesti