Kijanu Rivs će nastupati sa svojim bendom na "Arsenal festu, a umetnik je imao i određene zahteve, takozvanu rajder listu, koja je zapravo bila veoma skromna:

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera, koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čisti led, čisti wc ili čista soba, to im je najvažnije. Znači da su se dosta susretali i sa nekim stvarima koje nisu, jer je to baš vidim naglašeno. Zanimljivo je kod njega da, u odnosu na neke rok end rol bendove, traži bezalkoholno pivo, da traži hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostale, osim kokosove vode koja je već postala standard u rajderima, da može da se nađe u prodaji ovde, sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman, da su to čisti peškiri - kaže Maja Cvetković, članica grupe "E-play" i organizatorka "Arsenal festa" i dodaje:

- Jednu veću stavku čini sekjuriti, jer to je očigledno kada je on u pitanju da kažemo, ne problem, ali da je svestan da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca.

Kako će Kijanu biti ugošćen, koje jelo se planira da mu se ponudi i još mnogo drugih stvari, saznajte u snimku: