Na petlji Zmaj, ulivna traka ka Šidu, danas od 8 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Na mostu Gazela, u oba smera u petlji Mostar danas od 8 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac - petlja Inđija, ka Subotici, od sutra do 13. jula, u toku svetlog dela dana, biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Sušica - Kremna u toku su radovi u sklopu rehabilitacije, do 31. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Na nadvožnjaku na petlji Ćuprija iznad auto-puta E-75 do 02. avgusta do 16 časova izvode se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima.

Povezane vesti

Beograđani, pazite da vam ne premeste vozilo
Info

Beograđani, pazite da vam ne premeste vozilo

JKP Parking servis Beograd obaveštava sugrađane, da će u periodu od 22. jula do kraja avgusta, biti izvođeni radovi na zameni parking senzora, koji funkcionišu u Sistemu za praćenje slobodnih parking mesta, na teritoriji opštine Vračar.

22.7.2024. 9:32