Šminkerka El nađalila se kako je ona Benjamin Baton u stvarnom životu, jer je tako mlada izgledala mnogo starije, nego što danas, kao 40-godišnjakinja, izgleda.

Kako piše "The Sun", Benjamin Baton je glavni lik priče u kojoj se dečak rodi kao starac, a tokom života postaje sve mlađi.

El je na TikToku podelila svoju fotografiju kada je imala osam godina i tom objavom je nasmejala mnoge, kao i sebe.

"Izgleda da će ovo biti na mojoj fizit karti. Ko je hteo maloj devojčici da napravi ovakvu frizuru, trajni mini-val. Dakle, očito je da starim unazad", napisala je El u objavi na TikToku.

"Znate, tada sam izgledala kao da imam 40 godina. Sada nemam 40, ali, mislim, u 30-ima sam. Ovdje sam izgledala kao mali agent za nekretnine i to mi je urnebesno!", dodala je.

Komentari ispod fotografije su se samo nizali.

"Bila si najbolji trgovički putnik u komšiluku sa samo osam godina", napisao je jedan koji je El zaličio na trgovačkog putnika.

"Pa to je Dajan iz računovodstva", "Činjenica da ste sa osam godina bili agent za nekretnine i to TOP 1 u svojoj kancelariji. "Tako mi je žao što se smejem", "Nisam bila spremna na ovo. Izgledala si kao da se zoveš Doris", samo su  neki od komentara ispod fotografije.